Gest de solidaritate. Unul dintre cei mai buni arbitri din Europa transportă medicamente şi echipamente la spitale

  • Anthony Taylor, 41 ani, a fost ales cel mai bun arbitru din Premier League în ultimii doi ani
  • Centralul, născut în Wythenshawe, Manchester, s-a implicat în lupta contra coronavirusului
  • Taylor transportă medicamente şi echipamente la spitale, plus face piaţa persoanelor aflate în dificultate
430 afișări
Imaginea articolului Gest de solidaritate. Unul dintre cei mai buni arbitri din Europa transportă medicamente şi echipamente la spitale

Gest de solidaritate. Unul dintre cei mai buni arbitri din Europa transportă medicamente şi echipamente la spitale

Pandemia de coronavirus are şi părţi pozitive. Dorinţa de a-i ajuta pe cei în dificultate l-a determinat pe cel mai bun arbitru din ultimii doi ani din Premier League, Anthony Taylor, să se implice în voluntariat. Centralul, în vârstă de 41 de ani, ajută cadrele medicale, transportând la spitale medicamente şi echipamente necesare.

În plus, Anthony Taylor îi ajută şi pe cei mai în vârstă, care nu au posibilitatea să îşi mai facă piaţa singuri. Astfel că, arbitrul englez le face cumpărăturile şi le duce la domiciliu. 

"Alături de sora mea Kate, care este medic de primă linie, cred că este minimul pe care îl pot face. Trecem printr-un moment unic, în care ajutorul orcăruia dintre noi poate să contribuie la ameliorarea stării de oboseală a medicilor", a declarat Anthony Taylor pentru gazzetta.it.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici