În Coreea de Sud 111 pacienţi vindecaţi au fost testaţi pozitiv cu noul coronavirus

Coreea de Sud a confirmat 111 cazuri de reinfectare cu cele mai multe cazuri raportate în Daegu şi Provincia Gyeongsang de Nord, două dintre epicentrele domestice ale pandemiei, relatează Korea Time.

1422 afișări
Imaginea articolului În Coreea de Sud 111 pacienţi vindecaţi au fost testaţi pozitiv cu noul coronavirus

În Coreea de Sud 111 pacienţi vindecaţi au fost testaţi pozitiv cu noul coronavirus

Jung Eun-Kyeong1, director al Centrului de Control şi Prevenţie al Bolilor din Coreea( KCDC) a spus, duminică, că instituţia analizează cauzele posibile ale reinfecţiei.
 
Momentan este incert ce a dus la reinfectare, reactivarea virusului care a supravieţuit tratamentului sau o nouă expunere la virus după recuperare, a spus Jung.
 
Directorul a spus că o amplă cercetare este în desfăşurare, iar KCDC va pune rezultatele la dispoziţia OMS şi a ţărilor ce se confruntă cu noul coronavirus.
 
Anterior autorităţile medicale din Coreea au spus că cel mai probabil virusul s-a reactivat şi nu vorbim de o nouă infectare.
 
Coreea are peste 10.000 de cazuri şi doar 217 decese. Numărul mic al deceselor se datprează şi politici de testare masivă implementatp încă din primele etape ale epidemiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici