Italienii care locuiesc lângă mare pot să mergă la plajă. Guvernul relaxează restricţiile

Guvernul din Italia a extins posibilitatea pentru desfăşurarea de sporturi în aer liber şi a permis persoanelor care locuiesc lângă mare sau lac să înoate, relatează Corriere.

3116 afișări
Imaginea articolului Italienii care locuiesc lângă mare pot să mergă la plajă. Guvernul relaxează restricţiile

Italienii care locuiesc lângă mare pot să mergă să înoate. Guvernul relaxează restricţiile

Măsura se aplică şi pentru cei ce locuiesc în zona montană, ei pot acum să mergă, dacă doresc, pentru drumeţii.

Întrebare: Dacă locuiesc în zona montană sau lângă mare. lac, rău am voie să fac drumeţii, respectiv să înot?

Răspuns: Da, este permis să desfăşori activităţi fizice în vecinătatea locuinţei sau locului unde locuieşti din data de 22 martie 2020, cu specificaţia că este interzis persoanelor care se află în carantină, izolare sau sunt bolnave de COVID-19.

Măsura face parte din setul de decizii menite să relaxeze restricţiile impuse pe perioada pandemiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici