Video Jurnalul Corinei din China, episodul 7 - “Când ies o oră în oraş, sunt epuizată ca după un maraton”

  • Corina Albota, româncă în China: “M-am întâlnit în oraş cu mai mulţi prieteni în ultima perioadă”
  • Corina Albota, româncă în China: “Nu dai mâna cu prietenii, vorbeşti doar despre coronavirus şi ce ai făcut acasă”
  • Corina Albota, română în China: “Nu poţi face o rezervare într-un restaurant pentru un grup mai mare”
1887 afișări

Mai ştii cum e să ieşi în oraş cu prietenii? În China, oamenii au început să iasă din nou la o cafea, să ia masa la restaurant sau să joace biliard.

 

Corina Albota, românca din China, a prins curaj şi s-a văzut în oraş cu prietenii ei.

”În ultimele zece zile, am fost la tot mai multe prânzuri şi cafele cu prietenii care mulţi dintre ei s-au întors şi ei de curând aici şi viaţa aş zice că revine la normal, dar această izolare la care am fost supuşi, la care ne-am supus, şi-a lăsat amprenta. Te simţi stingher pentru că nu ţi-ai mai văzut prietenii de mult timp, câteodată de două luni. Nu dai mâna cu ei, nu te îmbrăţişezi cu ei şi tot ce ai de vorbit se rezumă la ce ai făcut în această perioadă şi totul se rezumă în jurul virusului. Încă mai există nişte restricţii în restaurante. Nu se primesc rezervări de la grupuri mari. De exemplu, dacă ai o zi ar fi cam greu să rezervi o masă mare, dar momentan nu există restricţii foarte mari în aşezatul la masă. Poţi să stai faţă în faţă fără nicio problemă. După două luni de pauză obligatorie de viaţă socială, e destul de greu. Dacă beau o cafea cu o prietenă, după o oră - o oră şi jumătate de ieşit din casă, te simţi epuizat ca şi cum ai fi alergat un maraton, nu ai fi stat jos”, a declarat Corina.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici