La Suceava, nu mai sunt locuri la Terapie Intensivă. Situaţia unui pacient bolnav cu Covid, nevoit să stea o noapte la Urgenţe

  • În acest moment, toate cele 17 locuri de la ATI sunt ocupate, iar locuri libere nu se găsesc nici la Câmpulung Moldovenesc sau la Gura Humorului.
  • Din cei 17 pacienţi aflaţi în stare critică, toţi sunt nevaccinaţi, iar cel mai tânăr este o femeie de doar 24 de ani, intubată.
  • Sunt internaţi 159 de pacienţi, cu 8 mai mult decât în cursul zilei de marţi. În total, în spitalele din Suceava sunt internaţi 306 pacienţi cu Covid-19.
581 afișări
Imaginea articolului La Suceava, nu mai sunt locuri la Terapie Intensivă. Situaţia unui pacient bolnav cu Covid, nevoit să stea o noapte la Urgenţe

La Suceava, nu mai sunt locuri la Terapie Intensivă. Situaţia unui pacient bolnav cu Covid, nevoit să stea o noapte la Urgenţe

Pe zi ce trece, situaţia devine tot mai complicată pentru pacienţii internaţi cu Covid-19, în diverse spitale din ţară, odată cu creşterea necontrolată a numărului de bolnavi.
Ln Spitalul Judeţean Suceava, nu mai sunt locuri libere la secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă (ATI) Covid.
Este motivul pentru care un pacient a stat o noapte întreagă în Unitatea de Primire Urgenţe.
Este vorba de un bărbat în vârstă de 73 de ani, nevaccinat, cu saturaţie sub 90% şi aflat pe ventilaţie non-invazivă pe coif, cu 100% oxigen. Pentru ca pacientul să ajungă cât mai rapid pe o secţie ATI Covid s-a luat legătura cu spitalele din judeţele alăturate, dar nu s-a găsit nici un loc liber, informează autorităţile locale.
Mai mult, pe lista de aşteptare a transferurilor prin centrul de coordonare ISU se află câţiva zeci de pacienţi care aşteaptă eliberarea unui loc pe terapie.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici