Măsură specială la un hotel. Clienţii sunt testaţi înainte să fie cazaţi

  • Un hotel SPA, din sudul Spaniei, îţi cere să te testezi de SARS-CoV-2 şi să trimiţi dovada testului negativ, înainte să te cazezi
  • Mai mult decât atât, când ajungi la hotel ţi se va repeta testul plus un examen medical, ambele incluse în sejur
  • O rezervare de şapte zile, la sfârşitul lunii iulie, costă în jur de 5.300 de euro, iar preţurile cresc în funcţie de programul de sănătate pe care îl alegi
481 afișări
Imaginea articolului Măsură specială la un hotel. Clienţii sunt testaţi înainte să fie cazaţi

Măsură specială la un hotel din Spania. Clienţii sunt testaţi înainte să fie cazaţi

Nu te simţi în siguranţă la hotel? Un centru SPA din Spania a găsit soluţia, dar la preţuri ridicate. Ei solicită oaspeţilor să se testeze de COVID 19 cu maxim 48 de ore înainte de cazare şi să trimită dovada, informează CNBC.

Mai mult decât atât, la sosire, clienţii vor trece printr-un al doilea test de COVID 19, un test de anticorpi şi un examen medical, toate incluse în sejur.

„Principala noastră prioritate este să asigurăm siguranţa oaspeţilor noştri în timpul şederii la Sha, pentu a avea linişte sufletească. În această perioadă, oamenii sunt mai preocupaţi ca niciodată de siguranţa lor, când vine vorba de călătorie”, a spus Alejandro Bataller, vicepreşedintele clinicii, pentru CNBC.

Clienţii vin aici pentru programe de sănătate precum fitness, detoxifiere, pierdere în greutate şi programe de întărire a sistemului imunitar.

Un sejur de şapte zile, pentru programul „reechilibrare” este aproximativ 5.310 euro, la sfârşitul lunii iulie, iar preţurile pot ajunge la câteva zeci de mii de euro, în funcţie de programele de sănătate pentru care optezi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici