Numărul cazurilor de SARS-CoV-2 creşte în China. Autorităţile au închis parcurile şi muzeele

  • Autorităţile chineze au izolat mai multe oraşe de teamă ca virusul să nu se răspândească
  • Accesul în parcuri, centre comerciale sau muzee este strict interzis
  • Totodată, mai multe oraşe chineze au reluat testele în masă pentru COVID-19
264 afișări
Imaginea articolului Numărul cazurilor de SARS-CoV-2 creşte în China. Autorităţile au închis parcurile şi muzeele

Numărul cazurilor de SARS-CoV-2 creşte în China. Autorităţile au închis parcurile şi muzeele

China se luptă cu o nouă creştere la nivel naţional a cazurilor de SARS-CoV-2. Printre măsurile luate de autorităţi pentru a stopa noul val se numără reluarea testării în masă în oraşele afectate şi interzicerea deplasărilor în parc, mall sau muzee.

China a raportat 28.127 de noi cazuri, apropiindu-se de vârful zilnic de infecţie atins în aprilie. În capitala Beijing, cazurile au atins un nou record. Inclusiv, au fost înregistrate două decese atribuite complicaţiilor COVID, primele din luna mai.

China are încă unele dintre cele mai stricte restricţii COVID din lume.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici