O asistentă medicală din Ţăndărei a murit din cauza noului coronavirus. Femeia avea 42 de ani

O asistentă medicală din Ţăndărei a murit din cauza infecţiei cu noul tip de coronavirus. Femeia avea 42 de ani şi a primit diagnosticul de COVID-19 în data de 2 aprilie, anunţă Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

2006 afișări
Imaginea articolului O asistentă medicală din Ţăndărei a murit din cauza noului coronavirus. Femeia avea 42 de ani

O asistentă medicală din Ţăndărei a murit

„Din primele informaţii asistenta medicală din Ţăndărei a decedat în data de 13 aprilie. Femeia avea vârsta de 42 ani, a fost confirmată COVID 19 în data de 2 aprilie 202 la Spitalul suport Feteşti unde a fost şi internată”, arată sursa citată.
 
Ulterior aflării diagnosticului, în 4 aprilie, asistenta a fost transferată la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase „Victor Babeş”.
 
GCS menţionează că asistenta avea boli cronice preexistente, respectiv diabet zaharat şi dereglări hirmona.
 
Prin Ordonanţa Militară numărul 7 s-a dispus carantinarea oraşului Ţăndărei din judeţul Ialomiţa, după ce mai multe persoane din localitate nu au respectat măsurile impuse prin stare de urgenţă, iar numărul cazurilor de infectare cu coronavirus era în creştere.
 
Presa a relatat, marţi, că Staţia de Ambulanţă Ţăndărei a fost închisă, după ce trei dintre asistentele care lucrau la acolo au fost testate pozitiv cu COVID-19.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici