O grădină zoologică din SUA a început vaccinarea anti-COVID a animalelor. Autorităţile folosesc un tratament experimental

  • O grădină zoologică din San Francisco îşi vaccinează felinele mari, urşii şi dihorii împotriva coronavirusului
  • Acţiunea face parte dintr-un efort naţional de protejare a speciilor de animale
  • Medicii veterinari delegaţi folosesc un vaccin experimental
397 afișări
Imaginea articolului O grădină zoologică din SUA a început vaccinarea anti-COVID a animalelor. Autorităţile folosesc un tratament experimental

Sursa foto: Mediafaxfoto

O grădină zoologică din San Francisco îşi vaccinează felinele mari, urşii şi dihorii împotriva coronavirusului ca parte a unui efort naţional de protejare a speciilor de animale, folosind un vaccin experimental.

Alex Herman, vicepreşedintele serviciilor veterinare de la grădina zoologică, a declarat că niciunul dintre animale nu a contractat virusul, dar că vor să fie prevăzători. Tigrii, urşii negri şi grizzly, leii montani şi dihorii au fost cei dintâi care au primit prima dintre cele două doze. Urmează primatele şi porcii.

„Suntem fericiţi şi uşuraţi că putem să ne protejăm mai bine animalele cu acest vaccin”, a declarat Herman prin intermediul unui comunicat de presă.

Maimuţele şi felinele sunt cele mai sensibile în faţa coronavirusului. Au fost cazuri confirmate printre gorilele, tigrii şi leii din grădinile zoologice de pe mapamond, relatează Global News.

CITEŞTE AICI: Ziua Independenţei în SUA, 4 iulie. Americanii îşi celebrează azi valorile naţionale

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici