Oraşul Galaţi intră din nou în scenariul galben, la doar câteva zile după ce restricţiile au fost relaxate

  • Se înăspresc măsurile anti-Covid 19 din oraşul Galaţi după ce numărul persoanelor infectate a crescut.
  • Municipiul a reintrat în scenariul galben, la doar câteva zile după ce fuseseră implementate măsurile din scenariul verde.
  • Noile restricţii se aplică începând de luni.
10137 afișări
Imaginea articolului Oraşul Galaţi intră din nou în scenariul galben, la doar câteva zile după ce restricţiile au fost relaxate

Decizia autorităţilor a fost luată după ce rata infectării cu virusul SARS-CoV-2 a crescut. În prezent, rata de infectare în oraşul Galaţi este cuprinsă între 1,5 şi 3 persoane la mia de locuitori.

Cinematografele, instituţiile de spectacole, restaurantele, cafenelele, barurile şi sălile cu jocuri de noroc din Galaţi rămân deschise după ce rata infectării cu virusul SARS-CoV-2 a crescut. Totuşi în interior nu pot fi primite persoane decât în limita a 30% din capacitatea maximă a spaţiului.

De asemenea, activităţile economice pot fi desfăşurate doar în intervalul orar 6:00-23:00. Totodată, rămân în vigoare măsurile privind purtarea măştii în spaţiile publice şi restricţionarea circulaţiei pe parcursul nopţii.

CITEŞTE ŞI Programările pentru etapa a III-a de vaccinare încep după 15 martie. Când vor începe şi vaccinările propriu-zise

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici