Şapte focare noi de Covid-19, în Timiş. Cinci focare sunt la Spitalul Judeţean Timişoara

  • Şapte focare de Covid 19 au fost confirmate în judeţul Timiş, cinci dintre acestea fiind la Spitalul Judeţean din Timişoara.
  • Alte persoane infectate au apărut la un centru pentru persoane vârstnice din Jimbolia şi la o firmă timişoreană care distribuie butelii.
475 afișări
Imaginea articolului Şapte focare noi de Covid-19, în Timiş. Cinci focare sunt la Spitalul Judeţean Timişoara

Şapte focare noi de Covid-19, în Timiş. Cinci focare sunt la Spitalul Judeţean Timişoara

Şapte focare de Covid 19 au fost confirmate în ultimele 24 de ore în judeţul Timiş, cinci dintre acestea fiind la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Timişoara. Este vorba despre focare care au apărut în diferite secţii ale unităţii medicale.

Conform cifrelor raportate de autorităţi, la Secţia de Terapie Intensivă sunt cele mai multe persoane infectate. 20 de cazuri sunt la ATI şi câte patru la Secţiile Neurologie 2 şi Chirurgie 3 şi la Laboratorul Hematologie. Ultimele trei cazuri au fost înregistrate la secţia de Nefrologie.

Alte şapte persoane infectate au fost descoperite la un centru pentru vârstnici din Jimbolia, iar la o firmă timişoreană care distribuie butelii în Timişoara sunt cinci cazuri.

În total, în Timiş sunt 23 focare active şi se află în supraveghere epidemiologică. În ultimele 24 de ore, specialiştii au finalizat 101 anchete epidemiologice, iar în curs de sfăşurare sunt 269 de anchete.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici