Suspiciune de coronavirus la Galaţi: Un copil de 3 ani a fost internat cu febră. Părinţii pacientului se află în izolare, după o vizită în Italia

  • Un copil de trei ani din Galaţi a fost internat duminică noaptea la Spitalul de Boli Infecţioase din oraş după ce a făcut febră.
  • Potrivit autorităţilor, părinţii copilului se aflau în izolare acasă după ce au revenit din Italia.
1216 afișări
Imaginea articolului Suspiciune de coronavirus la Galaţi: Un copil de 3 ani a fost internat cu febră. Părinţii pacientului se află în izolare, după o vizită în Italia

Sursa: Profimedia Images

Copilul nu a călătorit în Italia şi a făcut febră după ce părinţii săi au revenit acasă. El a fost luat cu ambulanţa ISU dotată cu izoletă.

„Un copil de trei ani este internat împreună cu mama sa la Spitalul de Boli Infecţioase. Este vorba despre o suspiciune. Copilul s-a simţit rău şi a fost adus la spital. Doar părinţii au fost în Italia, copilul a intrat în contact cu părinţii când aceştia s-au întors acasă. El a avut febră, a fost luat cu izoleta. Părinţii au declarat la intrarea în ţară că au fost în Italia, erau izolaţi la domiciliu. Acum, rămâne la domiciliu doar tatăl deoarece mama a fost internată împreună cu copilul", au precizat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii Prefecturii judeţului Galaţi.

Începând de luni, la Galaţi sunt verificate toate persoanele care s-au izolat voluntar acasă.

Controalele sunt făcute la locuinţele persoanelor din oraşul Galaţi care au declarat pe propria răspundere că vor respecta perioada de 14 zile de izolare. Cei care nu vor fi găsiţi acasă, vor fi cercetaţi penal.

Conform datelor furnizate de Prefectura, luni, în Galaţi erau 364 de persoane izolate la domiciliu. Alte cinci persoane, printre care doi copii, sunt la Spitalul de Boli Infecţioase din Galaţi, iar patru oameni se află în centrele de carantină organizate de autorităţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici