Tătaru, despre scenariul în care se va trece de 2.000 de cazuri: Medicii cu simptome uşoare vor merge la spital

Dacă România va trece de 2.000 de cazuri confirmate cu noul coronavirus, cazurile uşoare vor fi tratate acasă, în mare parte de voluntari, iar medicii confirmaţi, cu simptomatologie uşoară, vor merge în continuare la spital, a declarat, vineri, ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru.

9254 afișări
Imaginea articolului Tătaru, despre scenariul în care se va trece de 2.000 de cazuri: Medicii cu simptome uşoare vor merge la spital

Tătaru,despre scenariul în care se va trece de 2.000 de cazuri: Medicii cu simptome uşoare vor merge la spital

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a fost întrebat, vineri, într-o conferinţă de presă, despre „scenariul” în care România va trece de 2.000 de cazuri confirmate cu noul coronavirus.

„Vom regândi ca cei care sunt cu simptomatologie uşoară şi medie să fie trataţi acasă, sub supraveghere medicală, în mare parte şi de voluntari, iar cei care sunt cadre medicale, cu simptomatologie uşoară vor merge chiar în spitale şi vor îngriji bolnavii cu COVID”, a răspuns Nelu Tătaru.

Pe teritoriul României, au fost confirmate până joi un număr de 1.029 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre ele, 17 au murit şi 94 au fost declarate vindecate, cele mai multe în Timişoara. Alţi 11 români au murit în străinătate, cei mai mulţi în Italia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
tătaru,
medic,
covid

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici