Un angajat al Complexului Energetic Oltenia a murit din cauza noului coronavirusului

  • Un angajat al Complexului Energetic Oltenia, a murit, marţi, din cauza coronavirusului
  • Acesta se afla în concediu de odihnă din luna martie
  • Bărbatul avea şi alte afecţiuni
452 afișări
Imaginea articolului Un angajat al Complexului Energetic Oltenia a murit din cauza noului coronavirusului

Un angajat al Complexului Energetic Oltenia a murit din cauza coronavirusului

Un angajat al Complexului Energetic Oltenia, a murit, marţi, din cauza coronavirusului. El se afla în concediu de odihnă din luna martie, iar în luna aprilie s-a simţit rău, acuzând probleme respiratorii, însă medicul de familie i-ar fi prescris un tratament. La începutul lunii mai, bărbatul a fost internat la spital, unde a murit, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Angajatul CEO confirmat cu noul coronavirus a murit marţi, la spitalul din Drobeta Turnu Severin, judeţul Mehedinţi. Reprezentanţii companiei susţin că bărbatul de 54 de ani nu ar fi intrat în contact cu alţi salariaţi, întrucât s-a aflat în concediu de odihnă.

"Referitor la decesul salariatului nostru infectat cu virusul SARS Cov2, acesta avea vârsta de 54 de ani şi îşi desfăşura activitatea în cadrul ELCFU Motru. Ultimul post lucrat a fost în data de 31.03.2020, după care a intrat în concediu de odihnă. În data de 13.04.2020, în timp ce se afla în concediu de odihnă, s-a prezentat la medicul de familie reclamând probleme respiratorii. I-a fost prescris tratament medicamentos şi i-a fost eliberat certificat de concediu medical. În continuare, starea de sănătate a acestuia s-a degradat, iar în data de 02.05.2020 a solicitat ambulanţa şi a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Drobeta Turnu Severin, unde a rămas internat. I-au fost recoltate probe biologice, dar testul coronat a fost neconcludent. i-a fost repetat testul, care în final a ieşit Pozitiv SARS Cov2. În ciuda eforturilor depuse de personalul medical al spitalului, salariatul nostru a decedat în data de 05.05.2020. La locul de muncă nu s-au identificat contacţi, acesta nefiind prezent în activitate de 35 de zile", se precizează într-un comunicat al CEO.

Bărbatul locuia într-o comună din judeţul Mehedinţi. Acesta avea şi alte afecţiuni. La CEO lucrează aproximativ 13.000 de oameni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici