Agenţia de presă MEDIAFAX şi-a completat noua echipă managerială

Agenţia de presă MEDIAFAX are, începând de miercuri, 7 noiembrie, un nou director de business, Călin Buzea, care, alături de directorul general Cristian Dimitriu, va coordona activităţile de business ale companiei.

17 afișări
Imaginea articolului Agenţia de presă MEDIAFAX şi-a completat noua echipă managerială

Agenţia de presă MEDIAFAX şi-a completat noua echipă managerială

"Vrem ca MEDIAFAX să îşi consolideze poziţia de lider inovator în furnizarea de informaţie generală şi de afaceri în Romania şi, de aceea, în perioada următoare, ne vom concentra activitatea pe o serie de proiecte de dezvoltare", a declarat Călin Buzea, noul director de business al MEDIAFAX.

Călin Buzea s-a alăturat echipei MEDIAFAX în martie 2006, ca brand manager New Media, iar din februarie 2007, el a fost director de marketing al companiei.

Tot începând de miercuri, redacţia agenţiei MEDIAFAX va fi condusă de doi redactori-şefi, Dana Curcea – care va coordona echipa editorială Mass-Media News şi Cristian Popa – care va conduce echipa Business News.

Dana Curcea lucrează în MEDIAFAX din aprilie 1993, fiind pe rând redactor la Departamentul Externe, editor-desk, şef al Departamentului Politic şi, din septembrie 2006, redactor-şef adjunct.

Cristian Popa face parte din echipa editorială MEDIAFAX din octombrie 1994, fiind, pe rând, reporter la Departamentul Economic, editor, şef al acestui departament şi, din decembrie 2004, redactor-şef adjunct. Pentru un an, în 1999, el a fost redactor-şef al primei echipe a Ziarului Financiar.

La începutul acestei săptămâni, Cristian Dimitriu a fost numit director general al companiei, după ce, din decembrie 2004, a ocupat poziţia de redactor-şef al MEDIAFAX.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici