Atmosferă de carnaval la Grădina Botanică din Bucureşti, iar spectacolul continuă

  • Muzica clasică, jazz, alternative şi indie a răsunat în Grădina Botanică.
  • Cei 5000 de metri pătraţi au fost transformaţi într-un spaţiu alternativ de întâlnire.
  • Weekend session rulează încă 2 săptămâni de acum înainte.
7746 afișări
Imaginea articolului Atmosferă de carnaval la Grădina Botanică din Bucureşti, iar spectacolul continuă

Atmosferă de carnaval la Grădina Botanică

Primul weekend session de la Grădina Botanică din Bucureşti s-a încheiat pe ritmuri acustice de muzică clasică, jazz, alternative şi indie. Pe cei 5000 de metri pătraţi ai grădinii botanice, oamenii şi-au întins sezlongurile, puff-urile, păturicile şi s-au bucurat de show.
 
Lui Victor i-a fost dor de asemenea evenimente:
„Răspunsul este da, abia aşteptam să ieşim din casă. este primul de anul acesta de acest gen? Da, e prima ieşire. Cu toată nebunia asta, cu munca de la birou, dar hai să revenim la birou, dar un pic de distanţă, dar mai venim şi până la urmă a ieşit ceva”.
 
Gabi Bîscoveanu nu a mai cântat de 1 an pe scenă şi ne-a spus că tot ce contează este publicul care îl ascultă:
”Energia oamenilor mi-a lipsit cel mai mult, pentru că dacă nu ar fi oameni care să aprecieze arta ce rost maia re să faci artă”.
 
Oana şi Ruxandra s-au bucurat de momentele petrecute împreună:
”O să mergem in Cluj, la Tiff, momentan, în Vamă, în Vamă este un eveniment în fiecare weekend. Mergem unde prindem, unde se face, mai ales că aici se fac mai multe evenimente şi aşteptăm cât mai multe evenimente care să ne mai scoată din casă”.
 
Dacă nu ai ajuns weekend-ul astă la Grădina Botanică din Bucureşti, să ştii că weekend session te mai aşteaptă 2 săptămâni de acum înainte şi dacă intervine ceva şi nu mai ajungi, să ştii că poţi prinde ediţia din toamnă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici