"Blestemul femeii care plânge", lider în box office-ul nord-american de weekend

"Blestemul femeii care plânge/ The Curse of La Llorona", de Michael Chaves, s-a situat pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de 26,5 milioane de dolari în weekendul premierei, potrivit boxofficemojo.com.

455 afișări
Imaginea articolului "Blestemul femeii care plânge", lider în box office-ul nord-american de weekend

"Blestemul femeii care plânge", lider în box office-ul nord-american de weekend

Horrorul "Blestemul femeii care plânge/ The Curse of La Llorona", cu Linda Cardellini în rolul principal, o prezintă pe o asistentă socială care, după ce ignoră avertismentele unei mame tulburate, anchetată pentru că şi-a pus propriul copil în pericol, este târâtă, împreună cu copiii ei, într-o lume supranaturală înspăimântătoare, potrivit cinemagia.ro.

Liderul săptămânii trecute, lungmetrajul "Shazam! ", de David F. Sandberg, un nou film din universul DC Comics, a coborât pe locul al doilea, cu încasări de 17,34 de milioane de dolari. Noul supererou lansat în cinematografe direct din universul DC Comics se bazează pe umor. Puterile lui pornesc de la repetarea cuvântului "Shazam!", care, de altfel, dă şi titlul producţiei cu Asher Angel şi Zachary Levi împărţind rolul principal. Cei doi sunt varianta de adolescent şi cea de supererou adult ale personajului care îşi vede viaţa schimbată de dobândirea unor super-puteri pe care nici măcar nu le bănuieşte până la capăt.

Podiumul este completat de premiera "Breakthrough", de Roxann Dawson, un film cu tematică religioasă care a avut încasări de 11,1 milioane de dolari.

Lungmetrajul SF "Captain Marvel", de Anna Boden şi Ryan Fleck, a urcat două locuri, până pe poziţia a patra, cu încasări de 9,1 milioane de dolari de vineri până duminică. Acţiunea noului film "Captain Marvel" are loc în 1995, când Carol Danvers (Brie Larson), fost pilot în U.S. Air Force, devine unul dintre cei mai puternici eroi ai galaxiei. După un stagiu de pregătire în Starforce, o unitate militară de elită de pe planeta Kree, Carol se întoarce pe Pământ, cu o mulţime de întrebări fără răspuns despre trecutul şi identitatea ei, potrivit cinemagia.ro.

Lungmetrajul "Şefa a intrat la apă/ Little", de Tina Gordon Chism, a coborât de pe locul al doilea pe al cincilea, cu încasări de 8,45 de milioane de dolari. Regina Hall şi Marsai Martin sunt protagonistele comediei, prima, în rolul preşedintei unei companii IT de succes, cea de-a doua, în versiunea adolescentină a acesteia, care se trezeşte într-o dimineaţă că are 13 ani, fix înaintea unei prezentări de care depinde viitorul firmei ei, potrivit cinemagia.ro.

Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în box office-ul nord-american la sfârşitul săptămânii trecute este completat de "Dumbo", de Tim Burton (6,8 milioane de dolari), "Pet Sematary/ Cimitirul animalelor", de Kevin Kolsch şi Dennis Widmyer (4,8 milioane de dolari), "Haios şi blănos/ Missing Link", de Chris Butler (4,3 milioane de dolari), "Noi/ Us", de Jordan Peele (4,2 milioane de dolari), şi de "Hellboy", de Neil Marshall (3,8 milioane de dolari).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici