Brad Pitt ar avea o relaţie cu o celebră actriţă născută în Africa de Sud, prima după despărţirea de Angelina Jolie

Actorul american Brad Pitt, care este în curs de divorţ de starul hollywoodian Angelina Jolie, ar avea o relaţie cu actriţa sud-africană Charlize Theron, din luna decembrie a anului trecut, potrivit mirror.co.uk.

3453 afișări
Imaginea articolului Brad Pitt ar avea o relaţie cu o celebră actriţă născută în Africa de Sud, prima după despărţirea de Angelina Jolie

Brad Pitt ar avea o relaţie cu Charlize Theron

Potrivit unei surse citate de publicaţia britanică, fostul logodnic al lui Theron, Sean Penn, este cel care le-ar fi făcut cunoştinţă celor doi.

"Se văd cam de o lună deja. Au fost prieteni mult timp - în mod ironic, prin intermediul lui Sean (Penn, n.r.) -, dar lucrurile au evoluat", a declarat sursa.

Potrivit unor martori, actorul în vârstă de 55 de ani şi Charlize, în vârstă de 43 de ani, au flirtat în public la o proiecţie a filmului "Roma", de Alfonso Cuaron, organizată recent în Chateau Marmont din Hollywood, Los Angeles.

Charlize Theron, care s-a despărţit de Sean Penn în 2015, după o relaţie de 18 luni, ar fi prima vedetă cu care Brad - premiat cu un Oscar în calitate de producător al filmului "12 ani de sclavie" (2013) - ar avea o relaţie după despărţirea de Angelina Jolie, în 2016.

Theron - câştigătoarea unui premiu Oscar pentru rolul din filmul "Monstrul" (2004) - are doi copii adoptaţi, un băieţel şi o fetiţă.

La începutul lunii decembrie 2018, actorii americani Angelina Jolie şi Brad Pitt, aflaţi în proces de divorţ, au ajuns la o înţelegere privind custodia celor şase copii ai lor, după mai bine de doi ani de negocieri. Jolie şi Pitt sunt implicaţi într-un conflict judiciar privind copiii şi divorţul de mult timp. La începutul lunii august 2018, Jolie a cerut în instanţă ca decizia de divorţ să fie pronunţată până la sfârşitul anului trecut. În documentele depuse în instanţă se indică faptul că Pitt "nu a plătit o pensie alimentară semnificativă de la separarea lor" şi că, deşi au fost făcute nişte aranjamente financiare neoficiale, plăţile nu au fost efectuate "regulat". La rândul său, avocatul lui Brad Pitt a depus o serie de documente în instanţă, spunând că, prin afirmaţiile sale, Angelina Jolie "încearcă să manipuleze presa".

Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au căsătorit în august 2014, după o relaţie de aproape zece ani. Cei doi au împreună şase copii, trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici