Cum poţi profita la maximum de tehnologie

Să îţi îmbunătăţeşti viaţa tehnologică nu este atât de greu sau atât de costisitor pe cât ai putea crede. Experţii în IT au câteva sfaturi simple cu ajutorul cărora ai putea deveni mai mulţumit de gadgeturile tale.

18 afișări
Imaginea articolului Cum poţi profita la maximum de tehnologie

Cum poţi profita la maximum de tehnologie (Imagine: Mediafax Foto)

Un smartphone, o rezervă strategică de încărcătoare, alegerea altui browser sau un antivirus obţinut gratis te pot face să te bucuri mai mult de tehnologie, scrie The New York Times. Un smartphone, de pildă, îţi face viaţa mai uşoară, pentru că prin intermediul lui ai acces aproape instantaneu la e-mail, fotografii dragi, calendar, agendă, fără a mai pune la socoteală internetul care îţi aduce pe ecran o lume întreagă.

Totodată, publicaţia citată le recomandă celor care vor să profite la maximum de tehnologie să renunţe la Internet Explorer, prea greoi din cauza numărului mare de aplicaţii incluse. În schimb, utilizatorii ar putea alege Firefox sau Google Chrome, ambele browsere de primă mână, rapide şi gratuite. Cursa dintre cele două rămâne strânsă, însă în ultima vreme Google Chrome a fost favoritul userilor încântaţi de performanţele acestuia.

Citeşte mai multe despre cum poţi profita la maximum de tehnologie pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici