Dragnea cere PNL să participe la discuţiile asupra raportului TVR, pentru "salvarea televiziunii"

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, cere opoziţiei să participe la lucrările comisiilor pentru Cultură, unde se dezbate raportul TVR, pentru a putea găsi soluţii de salvare a televiziunii, respingând categoric solicitările conducerii TVR pentru mărirea taxei TV.

164 afișări
Imaginea articolului Dragnea cere PNL să participe la discuţiile asupra raportului TVR, pentru "salvarea televiziunii"

Dragnea cere PNL să participe la discuţiile asupra raportului TVR, pentru "salvarea televiziunii" (Imagine: Ovidiu Micsik / Publimedia)

"Suntem astăzi în situaţia în care cei aproximativ 2700 de angajaţi nu mai au garanţia că mai au siguranţa locului de muncă. Suntem în situaţia în care cetăţenii plătesc taxe pentru TVR, dar nici ei nu mai au garanţia că această instituţie mai poate funcţia. Suntem în situaţia în care actuala conducere a TVR şi-a asumat un plan de redresare, pe care nu l-a respectat. Pentru a salva Televiziunea publică şi locurile de muncă, îi rugăm pe colegii din opoziţie să fie prezenţi la comisiile reunite pentru Cultură, pentru a se discuta raportul TVR", a spus Dragnea.

Liderul PSD spune că nu se ia în calul intrarea în insolvenţă a televiziunii şi nici discuţii privind disponibilizările, ci trebuie găsite soluţii pentru salvarea locurilor de muncă şi redresarea economică a TVR.

"Se poate o găsi o soluţie în care televiziunea să fie salvată. (...) Este şi o cerere oficială din partea conducerii TVR pentru a se mări taxa pe care o plătesc cetăţenii, ori noi refuzăm categoric să luăm în calcul această situaţie. Adică, avem un managament care se pare că nu e foarte bun şi noi mărim datoriile, mărim cheltuielile, şi ca să ne susţinem punem tot oamenii să aibă taxe mărite pentru a putea continua cu această stare de lucruri", a mai spus liderul PSD.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici