Emisiunea "Românii au talent" - lider de audienţă, vineri şi sâmbătă, la Pro TV

Emisiunea "Românii au talent" difuzată de Pro TV a fost lider de audienţă, vineri şi sâmbătă seară, informează un comunicat al postului de televiziune.

175 afișări
Imaginea articolului Emisiunea "Românii au talent" - lider de audienţă, vineri şi sâmbătă, la Pro TV

Emisiunea "Românii au talent" - lider de audienţă, vineri şi sâmbătă, la Pro TV

Cea de-a treia semifinală a emisiunii "Românii au talent" ce a fost difuzată vineri, în direct din Studiourile MediaPro din Buftea a adunat în faţa micilor ecrane peste 5 milioane de români din întreaga ţară în minutul de maximă audienţă de la 22.18, când la nivelul publicului comercial - din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani - ratingul Pro TV ajungea la 26,4 puncte şi cota de piaţă impresionantă de 64,8%.

Audienţa medie înregistrată de emisiunea "Românii au talent" difuzată vineri, în intervalul 20.29 - 00.14 a fost pe publicul din mediul urban de 19,0 puncte de rating şi o cota de piaţă de 45,7%, în timp ce Antena 1 obţinea de şase ori mai puţin, adică 3,1 puncte de rating şi 7,4% cotă de piaţă. Şi pe publicul comercial Pro TV a fost lider absolut de audienţă cu o medie de 18,8 puncte de rating şi 52,9% cotă de piaţă, în timp ce Antena 1 obţinea doar 3,1 puncte de rating şi 8,7% cotă de piaţă.

Sâmbătă seară, când a fost difuzată cea de-a patra şi ultima semifinală a emisiunii "Românii au talent", Pro TV a fost lider absolut de audienţă la toate categoriile de public, înregistrând în minutul de aur de la ora 22.02, pe publicul comercial, 24,1 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 59,9 procente.

Astfel, pe publicul comercial, Pro TV s-a situat pe primul loc în topul preferinţelor telespectatorilor cu o audienţă medie de 18,3 puncte de rating şi 47,6% cotă de piaţă, în timp ce Antena 1 obţinea doar 4,7 puncte de rating şi 12,3% cotă de piaţă. Audienţa medie pe publicul din mediul urban înregistrată de emisiunea "Românii au talent" difuzată sâmbătă în intervalul 20.28 - 00.00 a fost de 17,5 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 40,3%, în timp ce Antena 1 obţinea doar 4,3 puncte de rating şi 9,9% cotă de piaţă.

Marea finală "Românii au talent" va avea loc în a doua zi de Paşte. Pe 25 aprilie, de la ora 20.30, cei 12 fericiţi finalişti vor trece prin emoţii pe scena de la "Românii au talent", de unde va trebui să impresioneze cu numărul lor publicul pentru a câştiga marele premiu în valoare de 120.000 de euro.

Sâmbătă seara, imediat dupa încheierea ultimei semifinale a emisiunii "Românii au talent" s-a dat "start vot", astfel încât telespectatorii au la dispoziţie două săptămâni în care să-şi voteze finalistul preferat. Votarea se va încheia în momentul începerii marii finale şi se va redeschide imediat dupa ce îşi vor termina reprezentaţiile toţi cei 12 finalişti. Premiul cel mare va ajunge la concurentul care va strânge cele mai multe voturi primite din partea publicului, atât pe parcursul celor două săptămâni, cât şi în timpul emisiunii după ce s-a dat din nou "start vot".

Lista completă a celor 12 finalişi care se vor lupta pentru marele premiu în valoare de 120.000 de euro arată astfel : Narcis Iustin Ianău, trupa Ballance, soţii Luca, Tutu Adrian, Cristina şi Alina, grupul Akikai, Ştefan Florescu, Cosmin Agache, Rebeca Neacşu, Valentin Dinu, Valentin Luca şi Medea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici