Euronews şi Bloomberg vor realiza în parteneriat emisiunea "Business Weekly"

Televiziunea internaţională de ştiri Euronews a intrat într-un parteneriat editorial cu reţeaua de televiziune de business Bloomberg pentru a realiza emisiunea "Business Weekly", potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de grupul Euronews.

128 afișări
Imaginea articolului Euronews şi Bloomberg vor realiza în parteneriat emisiunea "Business Weekly"

Euronews şi Bloomberg vor realiza în parteneriat emisiunea "Business Weekly" (Imagine: Mediafax Foto)

Acest parteneriat editorial permite Euronews şi Bloomberg Television să facă schimburi de programe atunci când doresc să acopere cât mai bine la nivel internaţional un eveniment economic.

Prin acest parteneriat, Bloomberg va contribui la realizarea emisiunii "Business Weekly", care va fi difuzată în fiecare sâmbătă şi duminică, pe Euronews.

Emisiunea "Business Weekly" va fi găzduită de jurnalista Oleksandra Vakulina, care va analiza cele mai importante ştiri economice la nivel mondial împreună cu Jonathan Ferro, jurnalist al Bloomberg.

Acest program va fi retransmis în toate cele 12 limbi în care emite Euronews, la nivel internaţional.

Jurnalista Oleksandra Vakulina lucrează la Euronews din anul 2011.

Lansată în 1993, televiziunea de ştiri Euronews emite în momentul de faţă în 155 de ţări, programele sale fiind recepţionate în 400 de milioane de case. În prezent, Euronews realizează program complet, simultan în 12 limbi - arabă, engleză, franceză, germană, italiană, portugheză, rusă, spaniolă, farsi, turcă, ucraineană şi greacă. Principalii competitori ai Euronews sunt CNN şi BBC World.

Bloomberg Television este o reţea de televiziune internaţională de business, care difuzează emisiuni 24 de ore din 24. Televiziunea este deţinută de Bloomberg L.P., cu sediul central la New York. Compania are sedii şi la Londra şi la Hong Kong.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici