Facebook a depăşit Google ca număr de utilizatori, în SUA

Reţeaua de socializare Facebook a surclasat, pentru prima oară timp de o săptămână, Google, în Statele Unite ale Americii, devenind site-ul cu cei mai mulţi utilizatori, în a doua săptămână din luna martie a acestui an, potrivit unui raport HitWise.

62 afișări
Imaginea articolului Facebook a depăşit Google ca număr de utilizatori, în SUA

Facebook a depăşit Google ca număr de utilizatori, în SUA

Raportul de monitorizare a traficului de vizitatori poate fi găsit pe site-ul allfacebook.com.

Potrivit cercetării, în săptămâna 7 - 13 martie, Facebook a depăşit Google în audienţă, devenind site-ul cu cel mai mare număr de vizitatori din Statele Unite ale Americii. Datele HitWise arată că acest fapt nu este o premieră, Facebook reuşind să se impună ca destinaţia numărul unu pentru internauţii americani şi anul trecut, în ajunul Crăciunului, prima zi de Crăciun şi în noaptea dintre ani, când mulţi utilizatori au accesat reţeaua de socializare pentru a transmite urări cunoscuţilor.

Numărul vizitelor pe Facebook în perioada 6 - 7 martie a crescut cu 185% comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, în timp ce numărul vizitelor pe Google a crescut doar cu 9% în acelaşi interval temporal.

Facebook şi Google au atras 14% din totalul vizitelor pe internet din Statele Unite ale Americii, weekend-ul trecut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici