FACEBOOK lansează astăzi noul NEWS FEED

Facebook va lansa astăzi, în cadrul unui eveniment ţinut la sediul din Menlo Park, noul News Feed. Aceasta este prima schimbare a News Feed-ului de când acesta a fost lansat, acum şapte ani.

1282 afișări
Imaginea articolului FACEBOOK lansează astăzi noul NEWS FEED

Facebook lansează astăzi noul News Feed (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Facebook va lansa în evenimentul de diseară, de fapt, mai multe News Feed-uri, conţinutul acestora putând fi sortat în funcţie de opţiunile utilizatorilor.

Sub bara de opţiuni (Feed options), va exista o bară de căutare pe FACEBOOK, utilizatorii putând alege de acolo conţinutul pe care doresc să îl vadă.

Odată cu noul News Feed, va putea fi pusă la dispoziţia utilizatorilor Facebook şi opţiunea Photo Feed, care va afişa numai pozele publicate de către prieteni sau de către profilele cărora un utilizator le-a dat LIKE, informează Business Insider. De asemenea, utilizatorii vor putea folosi şi un Music Feed.

Noul News Feed va fi lansat de la ora 20.00 (ora României), schimbarea fiind de bun augur pentru cei din publicitate, care îşi vor putea direcţiona mai bine mesajul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici