Florin Busuioc îndeamnă să "Dăruieşti şi câştigi" din 17 decembrie, la Pro TV

Postul de televiziune Pro TV difuzează, din 17 decembrie, emisiunea "Dăruieşti şi câştigi", realizată de Florin Busuioc, care va fi difuzată în fiecare seară, de la 18.50, informează un comunicat.

213 afișări
Imaginea articolului Florin Busuioc îndeamnă să "Dăruieşti şi câştigi" din 17 decembrie, la Pro TV

Florin Busuioc îndeamnă să "Dăruieşti şi câştigi" din 17 decembrie, la Pro TV

Crăciunul se apropie cu paşi repezi şi, pentru ca de magia lui să se bucure şi unii semeni cu care viaţa nu a fost la fel de generoasă, Pro TV difuzează, începând cu 17 decembrie, emisiunea "Dăruieşti şi câştigi".

Florin Busuioc este cel prin intermediul căruia poveştile impresionante îşi vor croi drum către sufletul telespectatorilor Pro TV, în fiecare seară, începând cu 18.50. "Să dăruieşti înseamnă să fii atent la cei din jur. Cunoscuţi sau necunoscuţi. Şi astfel, să fii sprijin chiar dacă nu-ţi dai seama de asta", a declarat Florin Busuioc.

Aşa cum telespectatorii au fost obişnuiţi, Pro TV îşi propune şi anul acesta să îndemne la solidaritate, omenie şi încredere şi să susţină oameni obişnuiţi, în special copii şi tineri pe care viaţa i-a încercat greu şi care merită să fie ajutaţi pentru a ajunge ceea ce-şi doresc. Tocmai pentru că ei luptă continuu pentru a-şi depăşi limitele impuse de anumite situaţii nefericite, ei merită să fie răsplătiţi.

Prin intermediul emisiunii "Dăruieşti şi câştigi", unii oameni vor descoperi că, într-adevăr, miracolele se pot întâmpla. "«Dăruieşti şi câştigi» este, cred, unul dintre primele lucruri pe care le-am învăţat la Pro TV, după o perioadă destul de confuză şi încâlcită în ceea ce priveşte valorile importante ale vieţii. Spun reînvăţat pentru că învăţasem asta din familie, cu multă vreme în urmă, dar parcă la un moment dat am cam uitat să fac şi asta. A dărui, nu neapărat material, înseamnă să te ridici la nivelul de om", a declarat Busu, gazda emisiunii "Dăruieşti şi câştigi", care revine la Pro TV din 17 decembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici