Florin Mitu, unul dintre cei mai cunoscuţi crainici ai TVR, a murit. Jurnalistul va fi înmormântat sâmbătă, la Cimitirul Bellu Evanghelic

Florin Mitu, unul dintre cei mai cunoscuţi crainici ai Televiziunii Române, a murit, miercuri, la vârsta de 78 de ani. Florin Mitu a murit miercuri seară, în urma unor afecţiuni mai vechi.

14887 afișări
Imaginea articolului Florin Mitu, unul dintre cei mai cunoscuţi crainici ai TVR, a murit. Jurnalistul va fi înmormântat sâmbătă, la Cimitirul Bellu Evanghelic

Florin Mitu, unul dintre cei mai cunoscuţi crainici ai TVR, a murit

Fostul prezentator de ştiri va fi înmormântat sâmbătă, la Cimitirul Bellu Evanghelic din Bucureşti, au declarat, pentru MEDIAFAX, apropiaţi ai familiei acestuia.

Înmormântarea va avea loc sâmbătă, de la ora 10.00.

Florin Mitu a fost unul dintre cei mai cunoscuţi prezentatori de ştiri ai Televiziunii Române. Acesta a murit la 78 de ani, după o lungă suferinţă, potrivit TVR.

În toamna anului trecut, el suferise un accident vascular cerebral, fiind internat atunci în stare gravă la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală.

De asemenea, fostul prezentator al TVR se afla de mai mult timp în evidenţa medicilor pentru probleme cardiace.

Florin Mitu a fost unul dintre cei mai cunoscuţi crainici ai TVR, înainte de 1989 el prezentând Telejurnalul, alături de Nicolae Melinescu, Sanda Ţăranu sau Delia Budeanu. Florin Mitu a fost şi profesor universitar la Jurnalism.

Florin Mitu a fost profesor pentru multe generaţii de jurnalişti de televiziune şi unul dintre realizatorii emisiunilor de politică externă "Cadran Mondial" şi "Mapamond", apreciate înainte şi după 1989, mai spune TVR.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici