Gândul.info lansează aplicaţia de iPhone

Ştirile şi opiniile gândul devin şi mai uşor de citit pe telefonul mobil, odată cu lansarea aplicaţiei gândul.info pentru iPhone, unde utilizatorii vor găsi acelaşi conţinut bogat ca pe site, dar şi funcţionalităţi specifice, precum posibilitatea de lectură offline şi salvarea articolelor favorite.

211 afișări
Imaginea articolului Gândul.info lansează aplicaţia de iPhone

Gândul.info lansează aplicaţia de iPhone

La fel ca aplicaţia gândul.info de iPad, cea de iPhone le permite utilizatorilor să navigheze uşor printre secţiuni şi printre articolele de interes. Conţinutul este structurat pe categoriile familiare cititorilor gândul (Home, News, Politică, Internaţional, Financiar, Puterea gândului, Reportaj, Magazin, Sport) şi le oferă acestora informaţiile exclusive şi abordările inedite cu care s-au obişnuit de pe site.

În plus, cititorii care vor lua gândul cu ei pe iPhone vor beneficia de feature-urile aplicaţiei: posibilitate de lectură offline - după sincronizare, ştirile şi fotografiile rămân disponibile offline şi pot fi citite mai târziu, fără acces la internet; salvarea articolelor preferate - ştirile de interes pot fi salvate în secţiunea Favorite pentru a le regăsi rapid; opţiuni de share - articolele citite în aplicaţie pot fi trimise prin e-mail sau postate pe Facebook ori Twitter.

gândul.info pe iPhone îi ţine pe utilizatori la curent cu toate subiectele care fac agenda zilei, prin ştiri despre evenimentele de impact şi opiniile jurnaliştilor de prestigiu.

Aplicaţia este disponibilă gratuit în AppStore.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici