Imn special de 1 decembrie, la celebrarea a 16 ani de Pro TV, pregătit de vedetele televiziunii

Vedetele Pro TV au pregătit un imn special, pe muzica piesei "Tot mai sus", interpretată de Marius Moga feat. Guess Who, pentru a celebra 16 ani de la lansarea televiziunii, pe 1 decembrie, informează postul TV.

778 afișări
Imaginea articolului Imn special de 1 decembrie, la celebrarea a 16 ani de Pro TV, pregătit de vedetele televiziunii

Imn special de 1 decembrie, la celebrarea a 16 ani de Pro TV, pregătit de vedetele televiziunii

De 1 decembrie, la împlinirea a 16 ani de Pro TV, vedetele declanşează o revoluţie a mentalităţilor, comportamentelor, gândurilor celor care îşi doresc să înfăptuiască "RomaniaDA" - ţara în care lucrurile se mişcă, atât în jurul oamenilor, cât şi în minţile lor, ţara în care spiritul rămâne mereu tânăr.

La fel ca în fiecare an, vedetele Pro TV au pregătit un imn special, pe muzica piesei "Tot mai sus", interpretată de Marius Moga feat. Guess Who.

Povestea a fost filmată în studiourile MediaPro din Buftea, dar şi în alte locuri din Bucureşti. Vedetele Pro TV au îmbrăcat costume futuriste, create special pentru acest eveniment, şi s-au transformat în adevăraţi revoluţionari şi apărători ai spiritului tânăr.

Clipul se deschide cu o scurtă discuţie a vedetelor Pro, care se sfătuiesc privind "ingredientele" de care au nevoie pentru a crea spiritul "RomaniaDA": curaj, optimism, gândire liberă, încredere şi îndrăzneală.

Filmările s-au derulat pe parcursul a trei zile, elementele care compun clipul aniversar fiind diverse şi sofisticate. Pentru că povestea îi transformă în zburători, Andreea Esca, Iulia Vântur, Pavel Bartoş, Cristian Leonte, Mihai Dedu, Monica Dascălu, Oana Andoni, Amalia Enache, Mihai Petre, Cristian Leonte şi tinerii din Lala Band au simţit pe propria piele ce înseamnă să fii "tot mai sus".

Vedetele au fost suspendate în aer cu ajutorul unor corzi pentru a simula cât mai bine ideea de zbor, lucru deloc uşor, având în vedere echipamentul special care trebuia purtat pe sub costume. Chiar dacă atunci când se aflau la sol le era destul de dificil să se mişte, odată ajunse la înălţime, vedetele Pro şi-au luat imediat zborul.

Cea de-a doua parte a filmărilor a constat într-un flash mob organizat în Centrul Vechi al Capitalei. Deşi în termometre nu erau mai mult de 2 grade Celsius, revoluţia "RomaniaDA" pornită de vedetele Pro TV a început cu dreptul, pentru că soarele a ieşit îndată ce ele au început să danseze. Mişcarea a angrenat oamenii aflaţi în jur, care au înţeles şi au empatizat imediat cu ideile generate de noua revoluţie Pro TV, revoluţia spiritului tânăr.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici