Ioan Gyuri Pascu, din toamnă, în prima oră de program Divertis de la Pro TV

Ioan Gyuri Pascu vine, din toamnă, la Pro TV şi va jongla cu umorul în cadrul unei rubrici permanente din prima oră de program Divertis.

146 afișări
Imaginea articolului Ioan Gyuri Pascu, din toamnă, în prima oră de program Divertis de la Pro TV

Ioan Gyuri Pascu, din toamnă, în prima oră de program Divertis de la Pro TV (Imagine: Alex Chitu/Mediafax Foto)

Ioan Gyuri Pascu va putea fi văzut la Pro TV în prima oră de program Divertis, alături de Silviu Petcu, Doru Antonesi, Florin Constantin, Cristian Greţcu, Cătălin Mireuţă şi Doru Pîrcălabu.

"Colegii mei au venit cu o idee interesantă, care mi-a plăcut, aşa că a fost simplu: am acceptat imediat să mă alătur proiectului Divertis de la Pro TV", a mărturisit entuziasmat Ioan Gyuri Pascu.

Dacă până acum a cântat sau a parodiat cu mult talent diverse personalităţi ale scenei politice, în noul show Divertis de la Pro TV, Ioan Gyuri Pascu se pregăteşte pentru un nou personaj şi un scenariu care va smulge hohote de râs.

"Telespectatorii Pro TV se vor întâlni în fiecare săptămână cu un personaj special, care va călători prin timp şi se va confrunta cu tot felul de situaţii comice. Va fi, de fapt, un filmuleţ, un mini-serial", a adăugat acesta.

Cât despre colegii de la Divertis, aceştia au mărturisit că sunt la fel de entuziasmaţi şi nerăbdători să reînceapă schimbul de glume şi replici savuroase.

"Păi, Gyuri era la Pro, noi la fel, şi cum în ultimii doi ani nu a mai avut cine să ne bată la cap că berea nu e destul de rece, cafeaua, cu destul lapte, sau apa, destul de chioară, ne-am zis că n-ar fi rău să ne reamintim. Mai ales că, dacă-ţi baţi capul, îţi vine şi ideea. Şi cum noi idei aveam şi Gyuri era între două filmări, trei concerte şi o piesă de teatru şi fuma liniştit în spatele casei, i-am propus să vină să fumeze în studioul nostru. Zis şi făcut! Berea e deja la rece!", a declarat Silviu Petcu.

Pro TV a anunţat, în data de 2 august, că Divertis se va regăsi, din toamnă, în grila de programe a postului. Astfel, telespectatorii vor putea să urmărească, în fiecare duminică seara, la Pro TV, câte două ore de umor cu grupul Divertis.

În prima oră de program, Silviu Petcu, Dorin Antonesi, Florin Constantin, Cristian Greţcu, Cătălin Mireuţă şi Doru Pîrcălabu îşi vor face de cap cu umorul în scenete actuale, în care se va înghesui şi multă ficţiune.

În cea de-a doua oră de program Divertis la Pro TV, Toni Grecu va găsi cele mai amuzate ştiri ale săptămânii, le va întoarce pe toate părţile şi le va discuta cu personalităţi reale ale scenei româneşti, fie ea politică, socială sau artistică. Alături de Toni Grecu, vor fi Dragoş Stoica, Jojo, Claudiu Maier, Valentin Darie şi Olivia Petreanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici