Ion Cristoiu va realiza o nouă emisiune la B1 TV - "La taifas cu Ion Cristoiu"

Jurnalistul Ion Cristoiu va realiza o nouă emisiune la B1 TV, intitulată "La taifas cu Ion Cristoiu" şi difuzată din 21 august, în fiecare duminică, între orele 21.00 - 23.00, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţii postului TV.

371 afișări
Imaginea articolului Ion Cristoiu va realiza o nouă emisiune la B1 TV - "La taifas cu Ion Cristoiu"

Ion Cristoiu va realiza o nouă emisiune la B1 TV - "La taifas cu Ion Cristoiu"

Emisiunea "La taifas cu Ion Cristoiu" va fi difuzată în direct pe postul B1 TV.

"La taifas cu Ion Cristoiu" este un talk show cu câte doi invitaţi din domenii diferite - politică, economie, cultură etc. -, tineri care au ceva de spus şi care s-au afirmat sau posedă toate calităţile să se facă remarcaţi în domeniul lor de activitate. Prin discuţiile pe care le va purta cu aceştia, jurnalistul şi-a propus să descopere latura umană a personalităţii publice, au explicat reprezentanţii B1 TV.

Invitaţii primei ediţii a emisiunii, difuzată duminică, vor fi, în prima oră, deputatul Mugurel Surupăceanu, iar în cea de-a doua oră, Violeta Năstăsescu, interpreta de limbă engleză a Elenei Ceauşescu, timp de aproape trei decenii. În aceeaşi ediţie, de la ora 22.00, telespectatorii vor afla şi amănunte din intimitatea Elenei Ceauşescu, au mai spus reprezentanţii B1.

Pe de altă parte, Ion Cristoiu va continua să apară, în calitate de invitat permanent, în emisiunea "Evenimentul Zilei", moderată de Robert Turcescu şi difuzată de luni până joi, de la ora 21.00, pe B1 TV.

Ion Cristoiu este jurnalist, scriitor şi analist politic. Pe 18 septembrie 2008, Cristoiu a fost ales, în şedinţa Consiliului Uniunii Scriitorilor, membru al Uniunii Scriitorilor din România (USR).

Printre lucrările sale se numără "Personaje de rezervă" (1985), "Povestitorii" (1988), "Un pesimist la sfârşit de mileniu" (1999), seria "Istoria ca telenovelă", din care fac parte cărţile "Istoria ca telenovelă", volumul I (2003), "Istoria ca telenovelă", vol. II (2003), şi "De la o lovitură de stat la alta"(2006), dar şi volumele "Lumea văzută de un român rupt în fund" şi "De la dosarele Legiunii la dosarele Securităţii". Cea mai recentă carte a lui Ion Cristoiu este o lucrare de proză satirică, "Veselia generală".

În trecut, el a realizat sau a participat în calitate de invitat permanent la emisiuni de la mai multe televiziuni, printre care Antena 2 şi Antena 3.

Totodată, Ion Cristoiu s-a alăturat, începând din septembrie 2009, echipei de comentatori a ziarului Adevărul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici