IPhone 5 va fi lansat în această toamnă. Ce aduce în plus noul smartphone de la Apple faţă de modelul "4S"

Următorul iPhone al celor de la Apple, cel de-al şaselea model, va fi echipat cu un ecran mai mare decât al predecesorului său (3,5 inci), însă mai subţire datorită unei noi tehnologii, au declarat pentru Wall Street Journal (WSJ) surse apropiate situaţiei.

4348 afișări
Imaginea articolului IPhone 5 va fi lansat în această toamnă. Ce aduce în plus noul smartphone de la Apple faţă de modelul "4S"

IPhone 5 va fi lansat în această toamnă. Ce aduce în plus noul smartphone de la Apple faţă de modelul "4S" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Componentele iPhone 5 au intrat deja în producţie la fabricile din Asia, iar analiştii cred că telefonul va apărea pe piaţă în această toamnă.

Noul smartphone al Apple va fi lansat în perioada august-octombrie, data variind de la o sursă la alta, şi va avea un design complet nou faţă de modelul anterior "4S", potrivit informaţiilor apărute recent în presa străină şi pe internet.

Ecranul va fi mai mare, iar procesorul şi memoria RAM se vor încadra în trendul lansărilor recente pe segmentul premium al pieţei.

Un display mai subţire ar putea ajuta Apple să reducă grosimea noului telefon, sau să facă loc pentru alte componente, precum o baterie mai mare, notează WSJ.

Apple şi Samsung domină segmentul premium al pieţei smartphone-urilor, vânzările celor două companii totalizând peste 70% din nişa high-end.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici