Minnie Mouse renunţă la tradiţionala rochiţă roşie. Va purta pantaloni albaştri

1331 afișări
Imaginea articolului Minnie Mouse renunţă la tradiţionala rochiţă roşie. Va purta pantaloni albaştri

Sursa Foto-CNN/Disneyland Paris

La 94 ani de la crearea ei de către animatorul Walt Disney, Minnie Mouse, prietena lui Mickey Mouse, va purta un costum cu pantaloni. 

Imaginea care a apărut pe CNN este un concept al creatorului de modă Stella McCartney. Anunţul oficial privind schimbarea costumaţiei uneia dintre cele mai îndrăgite personaje feminine de animaţie din istorie va fi făcut pe 8 martie de Ziua Internaţională a Femeii.

Costumele cu pantaloni sunt elemente de bază în garderoba femeilor de azi cu aptitudini de lideri, mai ales la politicieni ca fosta cancelară germană Angela Merkel, fostul secretar de stat al SUA Hillary Clinton şi vicepreşedintele SUA Kamala Harris.  

Costumul lui Minnie este alcătuit dintr-un smoking albastru la comandă, cu buline negre şi fundă asortată. Creatorul de modă speră că noul aspect va face din Minnie „un simbol al progresului şi al împuternicirii pentru o nouă generaţie”.

N-au întârziat să apară critici din tabăra conservatoare. Candace Owens a comentat la Fox News, în cadrul emisiunii  „Jesse Watters Primetime”, că noul costum o face pe Minnie să pară mult mai „masculină”. A adăugat că Minnie Mouse în pantaloni este o încercare de a „distruge fundamentele societăţii noastre”.

McCartney a refuzat să comenteze observaţiile lui Owens.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici