Narcisa Iorga acuzată că ar fi luat "şpagă" un pachet de la OTV

O fostă colaboratoare a OTV o acuză pe Narcisa Iorga, membru al CNA, într-o petiţie, că ar fi primit "şpagă" de la postul condus de Dan Diaconescu, însă Iorga spune că a returnat postului OTV un pachet primit de secretara ei, în timp ce reprezentului postului TV la CNA neagă.

124 afișări
Imaginea articolului Narcisa Iorga acuzată că ar fi luat "şpagă" un pachet de la OTV

Narcisa Iorga acuzată că ar fi luat "şpagă" un pachet de la OTV (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Documentul semnat în nume personal de Jeanina Ionescu, "în calitate de colaborator al emisiunii «Fabrica Talentelor», produsă de Doru Iuga şi difuzată pe postul de televiziune OTV", a fost depus în şedinţa de miercuri a CNA pe masa Consiliului, de o femeie care nu s-a prezentat şi care a părăsit imediat sala.

În documentul respectiv, Jeanina Ionescu cere CNA să cerceteze "cazul şpăgii OTV-ului către un membru al CNA, în persoana doamnei Narcisa Iorga". Jeanina Ionescu susţine că deţine probe video referitoare la achiziţionarea unui laptop de către Doru Iuga, producător general la OTV, în noaptea de 3.11.2009, dintr-un supermarket din Bucureşti, şi înregistrări prin care se dovedeşte faptul că Doru Iuga, alături de Diana Voiculescu, directorul executiv al OTV, au trimis-o, în 5.11.2009, la cabinetul Narcisei Iorga, unde i-ar fi înmânat secretarei acesteia laptopul.

"În dimineaţa zilei de 05.11.2009, aflându-mă la Doru Iuga acasă pentru a discuta despre desfăşurătorul emisiunii «Fabrica Talentelor», acesta mă întreabă dacă nu vreau eu să duc acest laptop la CNA din partea lui, respectiv a OTV-ului, doamnei Narcisa Iorga (...) Astfel, în acea dimineaţă, am dus personal, la rugămintea lui Doru Iuga, acel laptop în CNA şi l-am predat secretarei personale a doamnei Narcisa Iorga, în cabinetul acesteia (...)", se arată în petiţia semnată de Jeanina Ionescu.

Narcisa Iorga: Pachetul a fost returnat postului OTV

De cealaltă parte, Narcisa Iorga a declarat că a fost lăsată o pungă roşie la secretara ei, în urmă cu circa trei săptămâni, însă pachetul a fost returnat postului OTV.

"Este vorba de un incident, îl cataloghez tot ca pe o încercare de intimidare a mea. Secretara mi-a spus că a venit o doamnă care a lăsat un pachet. Pachetul era ambalat într-o cutie de carton şi apoi introdus într-o pungă roşie de cadouri. I-am spus secretarei să ia legătura cu Doru Iuga (director de programe la OTV, n.r.), fiind reprezentantul OTV în CNA. Eu cu altcineva nu ştiam cu cine să iau legătura. Doru Iuga a întârziat câteva zile să ia pachetul, dar până la urmă a venit şi l-a luat. Deci, acest pachet nu se află în posesia mea. Într-adevăr a fost o încercare de nici nu ştiu cum să-i spun. Poate că am greşit în momentul în care era la mine în birou că nu am chemat poliţia, dar m-am gândit că returnându-l rezolv orice problemă. Acel pachet nu a intrat în posesia mea. A fost în biroul meu, primit de secretară. dar ea l-a returnat. Ea poate fi martoră într-un proces pe care mă gândesc să-l deschid", a declarat Narcisa Iorga.

De cealaltă parte, prezent în şedinţa de miercuri a CNA, Doru Iuga a spus că el nu este implicat în acest incident, care nu vizează postul OTV. "Nu mă vizează pe mine. E o problemă strict personală a lui Dan Diaconescu şi a Dianei Voiculescu. Se răzbună nişte oameni ducând un laptop doamnei Iorga. Sunt nişte duşmani ai domnului Traian Băsescu. Au făcut un blog împotriva noastră. Sunt şi agresivi, au ridicat palma la directorul executiv al postului (Diana Voiculescu, n.r.), am avut probleme cu aceste persoane", a spus Doru Iuga.

El a precizat că nu a cumpărat laptopul respectiv. "Eu nu fac achiziţii în postul OTV", a mai afirmat Doru Iuga.

CNA nu a discutat în şedinţa de miercuri această petiţie, nefiind de competenţa Consiliului aspectele sesizate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici