"Noroc cu România-n lume", la cea de-a 13-a aniversare a Pro TV Internaţional

Pro TV Internaţional sărbătoreşte 13 ani de la lansare cu emisiunea aniversară "Noroc cu România-n lume", unde sunt invitaţi 19 dintre cei mai îndrăgiţi artişti români şi care va fi difuzată luni, de la ora 20.00, informează televiziunea.

169 afișări
Imaginea articolului "Noroc cu România-n lume", la cea de-a 13-a aniversare a Pro TV Internaţional

"Noroc cu România-n lume", la cea de-a 13-a aniversare a Pro TV Internaţional (Imagine: protvi.ro)

Monica Dascălu şi Dana Rogoz, gazdele emisiunii, le fac o surpriză românilor de pretutindeni care nu cred în ghinion, ci în puterea norocului pe care şi-l creează chiar ei prin muncă şi talent. Luni, la ora 20.00, cele două vedete prezintă emisiunea aniversară "Noroc cu România-n lume", unde au invitat cei mai îndrăgiţi 19 artişti români, într-un decor anume creat pentru această zi de sărbătoare.

Holograf, Puya, Antonia, Smiley, Alex Velea, Sore ft. Mihai Ristea, Mandinga, Crush şi Alexandra Ungureanu, Zdob şi Zdub, Cătălin Josan, Jukebox, Fly Project, Amadeus, Deepcentral, Ellie White, Andreea Bălan, Publika, Elena Gheorghe vin să ureze "La mulţi ani!" tuturor românilor din întreaga lume, prin cele mai frumoase piese ale lor, alcătuind împreuna cel mai inedit concert pentru telespectatorii Pro TV Internaţional.

"Cifra 13 îmi poartă noroc şi mă bucur că la 13 ani de Pro TV Internaţional avem o astfel de campanie şi că le oferim tuturor un mesaj atât de pozitiv. Eu sunt de 5 ani în echipă, dar în tot acest timp am cunoscut mulţi români talentaţi care ne reprezintă atât de frumos peste tot încât, remarcându-le performanţele, putem spune cu mândrie 'Noroc cu România-n lume'", declară Dana Rogoz.

La randul ei, Monica Dascălu spune că românii ştiu să se distreze cel mai bine, oriunde în lume, aşa că 13 ani de Pro TV Internaţional sunt motivul perfect pentru o nouă sărbătoare 100% româneasca şi o emisiune aniversară pe măsura. "Toată lumea se va distra fără excepţie, pentru că nouă nu ne lipseşte niciodată veselia. Şi dorinţa de a fi cei mai buni, de aceea ne bucurăm că îi avem în platoul emisiunii 'Noroc cu România-n lume' pe artiştii preferaţi ai telespectatorilor noştri", adaugă Monica.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici