O carte pe zi: „Ghici cine pândeşte în pădure” de M.J.Aldrige

„Un roman ameninţător, sinistru şi descurajant, cu scene de urmărire în adâncurile pădurii care te lasă din când în când fără suflare şi-ţi dau fiori pe şira spinării.” - Medium

131 afișări
Imaginea articolului O carte pe zi: „Ghici cine pândeşte în pădure” de M.J.Aldrige

O carte pe zi: „Ghici cine pândeşte în pădure” de M.J.Aldrige

A opta carte din seria Helen Grace (Din serie mai fac parte: Ghici cine moare primul; Ghici ce-i în cutie; Casa păpuşilor; Ghici care-i mincinosul; Băiatul pierdut; De-a v-aţi ascunselea; Mă iubeşte, nu mă iubeşte...; Ghici cine urmează – toate apărute la Editura Trei). M. J. Arlidge (născut în 1974) lucrează de 20 de ani în televiziune, fiind specializat in productii dramatice. A produs si a scris scenarii pentru seriale poliţiste de prime time pentru televiziuni britanice, printre care Silent Witness, Undeniable, The Little House si, cel mai recent, Innocent.

Scriu editorii: „Dacă mergi în pădure, ai face bine să nu te duci singur... În pădure pândeşte un prădător nemilos. Intâi, au fost omorâţi caii salbatici. Acum sunt bărbaţi şi femei, vânaţi şi ucişi de o siluetă fără chip. Disperaţi, cer ajutor, dar nu are cine să le audă strigatele... Helen Grace trebuie să se confrunte cu un nou coşmar: victime împănate cu săgeţi sunt spânzurate de stejarii străvechi din New Forest, ca nişte fructe bizare. De ce sunt atacaţi turişti neputincioşi în plin sezon estival? Si ce inseamnă uciderea lor? Să fie oare crime oculte sau ofrande aduse pădurii? Helen pătrunde în tenebre ca să descopere adevărul din spatele celui mai sumbru dintre cazurile de până acum.”

Un thriller cu întorsături neaşteptate, cu o acţiune complexă, cu personaje credibile şi bine conturate, cu crime care se arată a fi o răzbunare după decenii a unui personaj nemulţumit că prietenii fiicei sale au lăsat-o să se piardă. Nu-l rataţi.

M.J.Aldrige – Ghici cine pândeşte în pădure. Traducere din limba engleză de Alexandra Fusoi. Editura Trei.Colecţia Fiction Connection. Crime. 527 pag.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici