OMUL ŞI GÂNDUL: Edward Aninaru, fotograf. Din Berceni la Hollywood - VIDEO

Pozează vedete nud, cu două poveşti de copil pe trup şi-n cap.Frate, tu poţi?Ai face asta?Edward şi-a luat aparatul în cârcă şi a plecat la Hollywood.Bani? Şi-a vândut maşina, o troaşcă. Avea ceva mărunţiş, dar se băga la risc major. Portofoliu? Zero la Hollywood. Cui îi pasă de vedetele româneşti?

1793 afișări
Imaginea articolului OMUL ŞI GÂNDUL: Edward Aninaru, fotograf. Din Berceni la Hollywood - VIDEO

OMUL ŞI GÂNDUL: Edward Aninaru, fotograf. Din Berceni la Hollywood (Imagine: Captura Video)

Eşti cu ochii la mine, cititorule? Hai să-ţi spun eu cum vine treaba. Edward este dintre băieţii de Berceni. Nu i-a păsat de ziua de mâine, dar nici nu şi-a bătut joc de ea. A cântat rock prin parcuri, rebel, făcea un ban de bere pe la metrou cu chitara şi-şi tatua plăceri pe trup. Buze, tribal. O ardea cu prietenii. La extrem. Ce frică de moarte? Ce viaţă de apoi?

Eşti atent, băiete? Uite, într-o zi s-a dat cu roţile-n sus. Era la Hollywood, deja, mare şi tare. Doar de ţi se întâmplă, te apucă. Accidentul de maşină l-a făcut harcea parcea, făcut bucăţi a început să se gândească altfel la viaţă, la limitele lui.

Limite? Braţele lui, de exemplu. Pe stânga are tatuată povestea Alice în ţara minunilor, pe dreapta, Vrăjitorul din Oz. Ambele ascultate în draci toată copilăria lui, pe vinil. Când pozează mari vedete, ascultă în căşti poveştile astea două. Îl fac mai puternic, îl învaţă să nu se lase, precum Dorothy, oricât de greu i-ar fi. Să ia cu el curajul leului, să aibă inima omului de fier. Şi să nu uite niciodată fantezia lui Alice din Wonderland.

Limite? Omul ăsta, Edward, aşa l-a botezat maică-sa, ştie două poveşti şi şi-a păstrat inocenţa aia cu care treci de greu fără să-ţi dai seama şi iubeşti cu aparatul tău tipele alea goale, cele mai mişto de la Hollywood. Este inocenţa ochiului de fotograf, în care intră un pic de miopie la propriu. Chestiile astea îl ajută să vadă ce trebuie la femeia goală. Te întrebi, ce mare lucru? Un nud este nud. Nu-i aşa, vezi regulile, contractele sunt drastice, dar tu asculţi Alice în căşti, tragi cadre cu gagici goale, ai fantezia poveştilor de copii.
Bagă aici un ochi, îţi place? Cum să nu-ţi placă?
http://edwardaninaru.com/Archive-1

Pentru că povestea de copil te formează. Îţi dă etică. Îţi dă invenţie. Înţelegi ce zic eu aici? Pe Edward poveştile îl ajută în viaţă, de câte ori rătăceşte drumul. Dacă vrei să înveţi despre nud cu Edward, uite, du-te la workshopul lui, de săptămâna viitoare:
http://edwardaninaru.com/Archive-1/Workshop

Deci, să recapitulăm, cine este Aninaru?
Plin de tatuaje, cu două poveşti în cap şi pe piele, injectat cu experienţe extreme, cu un aparat cu care face performanţă la Hollywood? Edward Aninaru este, clar, OMUL VIZUAL. A auzit Berceniul? Hollywood, se vede?
http://edwardaninaru.com/Archive-1/About-1

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici