Ozzy Osbourne se pregăteşte de concertul de adio: Am cancer

Ozzy Osbourne a dezvăluit că medicii i-au găsit o tumoare la coloana vertebrală, în timpul unei intervenţii chirurgicale.

1523 afișări
Imaginea articolului Ozzy Osbourne se pregăteşte de concertul de adio: Am cancer

Ozzy Osbourne se pregăteşte de concertul de adio: Am cancer

Într-un interviu recent acordat publicaţiei Rolling Stone UK, muzicianul, care anterior a fost diagnosticat cu boala Parkinson, a declarat că medicii i-au găsit o tumoare la una dintre vertebre în timpul unei intervenţii chirurgicale recente.

„Chiar m-a doborât", a explicat Ozzy Osbourne. „A doua operaţie a mers foarte prost şi practic m-a lăsat paralizat. Am crezut că voi fi din nou pe picioare şi activ după a doua şi a treia, dar la ultima mi-au pus o tijă în coloană. Au găsit o tumoare într-una dintre vertebre, aşa că a trebuit să sape şi în aceea. Este destul de greu, iar echilibrul meu este complet dereglat", a dezvăluit el pentru ediţia britanică a RS.

Intervenţia chirurgicală a avut ca scop repararea daunelor cauzate de o căzătură în 2019, care a deplasat tijele metalice care îi fuseseră deja introduse în corp după un accident anterior.

Acesta nu a fost singurul inconvenient pentru Ozzy Osbourne, care s-a confruntat cu numeroase probleme de sănătate în ultimii ani. Pe lângă faptul că a fost întotdeauna deschis cu fanii în legătură cu dependenţele şi supradozele din trecut, el a dezvăluit în 2020 că a fost diagnosticat cu boala Parkinson.

În ciuda stării sale de sănătate precare, obiectivul lui Ozzy Osbourne este, după propriile sale cuvinte, unul singur: să facă un ultim mare concert de adio.

„Dacă nu mai pot continua să fac concerte obişnuite, vreau doar să fiu suficient de bine pentru a face un concert în care să pot spune: <Salut, băieţi, vă mulţumesc foarte mult pentru viaţa mea>. La asta lucrez, iar dacă voi cădea mort la final, voi muri fericit”, a declarat Ozzy pentru Rolling Stone.

În timpul interviului pentru RS, muzicianul a mărturisit că a făcut câteva reflecţii în timp ce era obligat să stea la pat: „Toţi prietenii mei de pahar, mi-am dat seama că sunt toţi morţi! Cimitirul este plin de tovarăşii mei de băutură! Eu ar trebui să fiu mort cu mult înaintea multora dintre ei. De ce sunt eu ultimul om în picioare? Nu înţeleg nimic din toate astea”.

Fostul solist al trupei Black Sabbath a declarat că nu se teme de moarte. „Nu mi-e frică de moarte, dar nu vreau să am o viaţă lungă, dureroasă şi mizerabilă”, a explicat el. „Îmi place ideea că, dacă ai o boală terminală, poţi să te duci undeva în Elveţia şi să termini repede cu ea. L-am văzut pe tatăl meu murind de cancer".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ozzy osbourne,
cancer,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici