"Pas cu pas", cea mai vândută carte digitală pe elefant.ro după alegerea lui Klaus Iohannis

Volumul autobiografic "Pas cu pas", de Klaus Iohannis, este cea mai căutată şi cumpărată carte în format digital de pe elefant.ro, de la al doilea tur al alegerilor prezidenţiale, câştigate de acesta, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

3586 afișări
Imaginea articolului "Pas cu pas", cea mai vândută carte digitală pe elefant.ro după alegerea lui Klaus Iohannis

"Pas cu pas", cea mai vândută carte digitală pe elefant.ro, după alegerea lui Klaus Iohannis

Astfel, săptămâna aceasta cartea lui Klaus Iohannis a intrat direct pe locul întâi în topul eBooks de pe elefant.ro, chiar dacă aceasta a fost disponibilă pentru cititori încă din 9 octombrie. Sute de exemplare au fost vândute în doar trei zile de la alegerea noului preşedinte.

Volumul autobiografic surprinde momentele cele mai importante din viaţa lui Klaus Iohannis, din copilărie până în momentul în care a ajuns să fie candidat la preşedinţia României.

"Cititorii au ales formatul digital al cărţii deoarece o pot citi imediat după ce au cumpărat-o online. Având la dispoziţie această modalitate rapidă, românii s-au grăbit să afle detalii despre viaţa lui Klaus Iohannis, atât din punct de vedere profesional, cât şi personal", a declarat Dan Vidraşcu, chief executive officer (CEO) al elefant.ro.

Cartea "Pas cu pas" a fost disponibilă pe elefant.ro şi în format tipărit, stocurile epuizându-se foarte repede. "În cel mai scurt timp, aceasta va reintra în oferta elefant.ro", precizează Dan Vidraşcu.

În momentul de faţă, de pe elefant.ro volumul autobiografic "Pas cu pas" poate fi achiziţionat în format digital cu reducere de 35%, respectiv la preţul de 7 lei.

În cele peste 200 de pagini ale volumului "Pas cu pas", lansat la editura Curtea Veche Publishing, Klaus Iohannis prezintă atât întâmplări din culise, cât şi momente mai puţin cunoscute din viaţa publică. Pentru prima dată, noul preşedinte al României vorbeşte deschis, într-un volum autobiografic, despre copilărie, adolescenţa, sora, soţia sa, despre studenţia la Cluj şi despre cariera în învăţământ.

Cartea a fost lansată, miercuri, şi la Târgul Internaţional Gaudeamus - Carte de învăţătură, la standul editurii Curtea Veche Publishing, în prezenţa lui Klaus Iohannis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici