PDL caută un membru de partid potrivit pentru şefia TVR

Liderii PDL au discutat, miercuri seară, despre propunerile pentru Consiliile de Administraţie ale SRTV şi SRR, stabilindu-se ca până luni să se găsească un membru PDL potrivit pentru şefia TVR, vehiculându-se, pe de altă parte, pentru post, numele Florin Călinescu, Rodica Culcer şi Cristian Hriţuc.

82 afișări
Imaginea articolului PDL caută un membru de partid potrivit pentru şefia TVR

PDL caută un membru de partid potrivit pentru şefia TVR (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Potrivit surselor citate, liderii PDL au analizat o listă lungă de candidaţi pentru şefia TVR, unii dintre aceştia fiind membri PDL. După discuţii, a părut că niciunul dintre cei propuşi nu a fost agreat.

Concluzia întâlnirii a fost ca, până luni, să se găsească un membru PDL care să fie potrivit pentru preşedinţia TVR, au precizat sursele menţionate.

Pentru cele două locuri ale PDL în Consiliul de Administraţie la Radio au fost discutate trei propuneri: Adelina Rădulescu, Gabriel Basarabescu şi Andrei Oişteanu.

În urma negocierilor între partidele parlamentare, democrat-liberalilor le revin trei locuri în Consiliul de Administraţie al SRTV şi două locuri în CA al SRR, democrat-liberalii urmând să preia şefia TVR, iar UDMR pe cea a SRR.

Preşedintele PDL Emil Boc a declarat, miercuri seară, după reuniunea conducerii partidului, că BPN va stabili luni propunerile partidului pentru locurile în CA ale SRTV şi SRR.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici