Premiile Oscar: "Live From The Red Carpet" şi "Fashion Police", la televiziunea E!

Cea de-a 85-a ediţie a premiilor Oscar, cel mai important eveniment din lumea filmului, dar şi a modei, va avea loc în noaptea de duminică spre luni, prilej cu care telespectatorii televiziunii E! vor avea posibilitatea să vadă interviuri cu vedetele şi să le analizeze ţinutele.

992 afișări
Imaginea articolului Premiile Oscar: "Live From The Red Carpet" şi "Fashion Police", la televiziunea E!

Premiile Oscar: "Live From The Red Carpet" şi "Fashion Police", la televiziunea E! (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Televiziunea E! va transmite în direct, duminică noaptea, sosirea vedetelor pe covorul roşu, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Astfel, de la ora 00.30, E! va difuza "Live from the Red Carpet: Premiile Oscar 2013". Telespectatorii vor afla informaţii "de culise" despre cei nominalizaţi la premiile Oscar 2013, despre prezentatori şi alţi invitaţi, pe măsură ce vedetele sosesc la a 85-a ediţie a premiilor Academiei de Film, pe Hollywood Boulevard, unde Ryan Seacrest şi Giuliana Rancic îi întâmpină relatând în direct de pe covorul roşu. Pe măsură ce interesul şi nerăbdarea generală cresc, telespectatorii vor afla cele mai recente informaţii şi noutăţile din lumea modei.

Pe de altă parte, miercuri, 27 februarie, de la ora 22.00, televiziunea E! va difuza "Fashion Police: premiile Oscar 2013", o ediţie specială dedicată ceremoniei de decernare a premiilor Oscar. Joan Rivers, Giuliana Rancic, George Kotsiopoulos şi Kelly Osbourne trec în revistă stilul celor care păşesc pe covorul roşu şi transmit verdictul lor asupra succeselor şi eşecurilor din moda acestei seri.

E! Entertainment este o televiziune din portofoliul companiei NBCUniversal, care emite şi în România.

NBCUniversal este una dintre cele mai mari companii de media şi divertisment din lume. Comcast Corporation deţine o majoritate de acţiuni de 51% din NBCUniversal, iar restul acţiunilor de 49% este deţinut de General Electric.

Cea de-a 85-a gală a premiilor Oscar va avea loc duminică seară, Dolby Theatre din Los Angeles. Gala va fi prezentată de actorul Seth MacFarlane.

Lungmetrajul "Lincoln", regizat de Steven Spielberg, a primit cele mai multe nominalizări - 12 - şi este urmat în acest top al producţiilor cu cele mai multe selecţii de filmele "Life of Pi", cu 11. Filmele "Silver Linings Playbook" şi "Les Misérables" au primit câte opt nominalizări, iar "Argo" - şapte nominalizări.

HBO România va transmite, în direct şi în exclusivitate, cea de-a 85-a ediţie a premiilor Oscar, în noaptea de 24 spre 25 februarie, de la ora 03.30, potrivit unui comunicat remis luni, agenţiei MEDIAFAX.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici