Pro Cinema sărbătoreşte 9 ani de viaţă ca-n filme

Pro Cinema sărbătoreşte, pe 19 aprilie, 9 ani de viaţă ca-n filme, prilej pentru a le oferi telespectatorilor săi comedii precum "Prinde-mă! Dacă poţi!", "Şcoala de rock" şi "Playboy de L.A.", potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

314 afișări
Imaginea articolului Pro Cinema sărbătoreşte 9 ani de viaţă ca-n filme

Pro Cinema sărbătoreşte 9 ani de viaţă ca-n filme

Dărâmă bariere, deschide drumuri acolo unde acestea nu există, provoacă, oferă emoţie şi adrenalină pură. E o lume a magiei, în care totul este posibil şi unde fiecare găseşte ceea ce a căutat o viaţă întreagă. Eroul, magicianul şi poveştile cu happy-end, acţiunea care face telespectatorii să simtă că trăiesc şi spectacolul absolut pot fi experimentate, de 9 ani, la Pro Cinema.

Lider al nişei televiziunilor de filme, Pro Cinema şi-a menţinut poziţia fruntaşă şi în anul care a trecut, devansând principalii săi competitori - AXN, Diva Universal şi Universal Channel. Faptul că iubitorii filmului au ales preponderent Pro Cinema o dovedeşte şi faptul că, într-un top general al filmelor difuzate de canalele cu acest specific, primele 200 au fost difuzate de Pro Cinema.

Într-o proporţie covârşitoare, cei care apreciază filmul românesc au rămas alături de Pro Cinema, astfel încât cele mai vizionate pelicule autohtone - primele 256 din top - au fost difuzate de acest canal.

"Doi bărbaţi şi jumătate", "MASH", gaşca nebună din "La Bloc" şi "Seinfeld" au asigurat o poziţie de lider pentru Pro Cinema şi în ceea ce priveşte serialele difuzate - primele 15 poziţii din topul celor mai urmărite seriale difuzate de canalele de film au putut fi urmărite tot la Pro Cinema.

Leonardo DiCaprio şi Christopher Walken, Jack Black şi Joan Cusack, Ashton Kutcher şi Anne Heche vor fi prezenţi pe 19 aprilie, la aniversarea a nouă ani a Pro Cinema, o zi în care comedia va fi declinată la superlativul absolut, în filme precum "Prinde-mă! Dacă poţi!", "Şcoala de rock" şi "Playboy de L.A.".

Sărbătoarea filmului va continua la Pro Cinema tot restul anului, când producţii care au cules laurii la festivalurile europene se vor regăsi alături de cele care au făcut legea în box-office-ul american.

"Băiatul cu bicicleta/ Le gamin au vélo", un film semnat de fraţii Dardenne, nominalizat la Globul de Aur şi la Palme d’Or, şi "De cealaltă parte/ The Edge of Heaven" vor aduce la Pro Cinema problematica profundă a cinematografiei europene, iar Christopher Plummer va evoca figura istorică a lui Lev Tostoi în drama "Ultima staţie/ The Last Station", de două ori nominalizată la Oscar, în care îi are ca parteneri pe Helen Mirren şi James McAvoy.

Denzel Washington şi Meg Ryan vor demonstra ce înseamnă "Curajul în linia întâi", iar Anthony Hopkins şi Nicole Kidman vor dezvălui "Culoarea minciunii". Acţiunea va exploda în filme aflate dintotdeauna în preferinţele telespectatorilor precum "Un ghem de minciuni", "Diamantul sângeriu" şi "Seven", iar "Tăntălăul şi gogomanul" Jim Carrey şi cel care nu poate scăpa de "Obsesia" de a descoperi latura amuzantă în orice situaţie, Robin William, vor aduce la Pro Cinema un regal de comedie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici