Pro TV - lider în topul celor mai puternice branduri de media româneşti

Postul de televiziune Pro TV este lider în topul primelor cinci cele mai puternice branduri media şi de divertisment, într-un clasament realizat de revista Biz împreună cu Unlock Market Research, lansat miercuri.

122 afișări
Imaginea articolului Pro TV - lider în topul celor mai puternice branduri de media româneşti

Pro TV - lider în topul celor mai puternice branduri de media româneşti (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Pe locul al doilea s-a situat Kiss FM, urmat de Antena 1, pe poziţia a treia, Radio Zu, pe a patra, şi TVR 1, pe a cincea.

"Pro TV este un brand profesionist, modern, fresh, în pas cu timpurile, în continuă reinventare. Este o televiziune ce s-a menţinut constantă în ceea ce priveşte calitatea, dar mereu surprinzătoare în manifestări. Proprietarii mărcii au mizat nu doar pe inovaţie în domeniul televiziunii, ci şi pe promovarea brandului propriu şi lansarea de vedete care să fie asociate acestuia", se arată în catalogul "Top 50 cele mai puternice branduri româneşti".

"Pro TV este dovada vie că se poate face divertisment de calitate în România. Brandul a fost apreciat şi pentru campaniile sale sociale şi pentru faptul că şi-a folosit puterea pentru a schimba lucrurile în bine. Este un brand asociat cu dinamismul şi inovaţia", a declarat Adina Vlad, Managing Partner Unlock Market Research.

Pe de altă parte, Pro TV este al treilea cel mai puternic brand românesc în clasamentul celor mai puternice 50 de branduri autohtone. Pe primul loc în clasamentul "Top 50 branduri româneşti" s-a situat Borsec, urmat de Dacia, Pro TV, Dorna şi Poiana.

Topul 10 al celor mai populare şi puternice branduri din România este completat de Timişoreana, Izvorul Minunilor, Cotnari, Ursus şi BCR.

"Un clasament presupune validarea unor premianţi şi identificarea şi stabilirea unor standarde. Potrivit alegerilor primelor 10 branduri, putem să concluzionăm că românii vor un gen de viaţă tip fiesta", a declarat Adina Vlad.

Catalogul "Top 50 cele mai puternice branduri româneşti" urmează să fie realizat anual de către revista Biz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici