Raluca Turcan îl dă în judecată pe proprietarul Inpolitics.ro

Deputatul PDL Raluca Turcan anunţă, pe blog, că îl va acţiona în judecată, pentru calomnie, pe patronul site-ului Inpolitics.ro, pentru difuzarea unei informaţii potrivit căreia ea a confundat "televiziunea de înaltă definiţie cu judeţul Hunedoara" într-o şedinţă de la Senat.

934 afișări
Imaginea articolului Raluca Turcan îl dă în judecată pe proprietarul Inpolitics.ro

Raluca Turcan îl dă în judecată pe proprietarul Inpolitics.ro (Imagine: Ana_Poenariu/Mediafax Foto)

"Am decis să îl acţionez în judecată, pentru insultă, pe proprietarul site-ului www.inpolitics.ro, pentru că a creat şi difuzat ştiri false despre activitatea mea. Afirmaţia potrivit căreia într-o şedinţă de la Senat aş fi confundat televiziunea de înaltă definiţie cu judeţul Hunedoara, este o minciună şi o invenţie. Tot o minciună este şi dialogul purtat între domnul Alexandru Sassu şi mine, fiindcă Alexandru Sassu nu a participat la întâlnirea evocată", se arată în postarea Ralucăi Turcan.

Ea solicită eventualelor persoane care de-a lungul timpului s-au confruntat cu atacuri prin difuzarea de ştiri false, încercări de şantaj sau intimidare din partea unor reprezentanţi ai site-ului www.inpolitics.ro, să îi sesiseze situaţiile respective.

"Nu în ultimul rând, dacă domnul Alexandru Sassu îşi imaginează că prin campanii negative de presă va evita să dea socoteală pentru situaţia de la TVR, îl anunţ public că în cursul acestei săptămâni voi depune o plângere penală împotriva sa pentru abuz în serviciu în dauna intereselor publice", se arată în postarea Ralucăi Turcan.

Potrivit site-ului Inpolitics.ro, Raluca Turcan ar fi întrebat, săptămâna trecută, în Comisia de Cultură a Senatului, de ce a fost nevoie ca TVR să înfiinţeze un post în judeţul Hunedoara.

Sursa menţionată a adăugat membrii comisiei ar fi realizat că Turcan se referea, de fapt, la postul TVR HD, confundând prescurtarea sintagmei "High-Definition" cu cea a judeţului Hunedoara.

Raluca Turcan a negat incidentul într-o declaraţie acordată ziarului "Adevărul", iar apoi a anunţat, pe blog, că îl va acţiona în judecată, pentru calomnie, pe patronul site-ului Inpolitics.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici