Realizatorul TV Radu Iordănescu, în stare gravă în urma unui accident rutier petrecut la Constanţa

Radu Ştefan Iordănescu, realizator de programe la TVR, este internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa, după ce marţi seară a fost implicat într-un accident rutier pe DN 22C Constanţa - Cernavodă, maşina pe care o conducea ciocnindu-se cu un tir, apoi cu un alt autoturism.

1200 afișări

Accidentul în care a fost implicat Radu Ştefan Iordănescu s-a petrecut marţi seară, pe DN 22C, la ieşirea din localitatea constănţeană Ştefan cel Mare, unde, într-o curbă la stânga, realizatorul TV a ajuns cu maşina pe contrasens, lovind un tir. Din impact, autoturismul condus de Iordănescu a ricoşat într-o altă maşină care circula în acelaşi sens de mers.

Radu Ştefan Iordănescu a rămas prins în carcasa autoturismului, fiind necesară intervenţia unui echipaj de descarcerare al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea" al judeţului Constanţa. El a fost transportat la spitalul din Medgidia, dar apoi, din cauza gravităţii rănilor, a fost transferat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Constanţa, dr. Cătălin Grasa, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX că bărbatul, în vârstă de 55 de ani, a suferit un traumatism cranian, o fractură de coloană cervicală şi un traumatism toraco-pulmonar minor, dar în prezent starea lui este stabilă.

"Bărbatul a fost internat, marţi seară, la terapie intensivă şi intubat, dar miercuri starea lui de sănătate s-a îmbunătăţit şi în cursul dimineţii a fost detubat. Acum căutăm soluţii pentru a vedea dacă îl putem transfera la un spital din Bucureşti, aşa cum îşi doresc el şi familia", a precizat dr. Cătălin Grasa.

Reprezentanţii TVR au precizat pentru MEDIAFAX că Radu Ştefan Iordănescu, care lucrează la Redacţia Literarură-Artă, se afla în timpul liber în momentul producerii accidentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici