Silverster Stalone şi Kurl Russell au confirmat că vor juca în "Gardienii Galaxiei 2"

Scenaristul James Gunn a stârnit interesul fanilor declarând că Sylvester Stallone va avea un rol "cheie" în cadrul producţiei cinematografice "The Guardians of the Galaxy 2", în timpul evenimentului Comic Con de la San Diego, weekendul acesta, informează contactmusic.com

564 afișări
Imaginea articolului Silverster Stalone şi Kurl Russell au confirmat că vor juca în "Gardienii Galaxiei 2"

Silverster Stalone şi Kurl Russell au confirmat că vor juca în "Gardienii Galaxiei 2"

Chris Pratt, Zoe Saldana şi Dave Bautista au fost printre vedetele care i s-au alăturat lui Gunn la evenimentul din San Diego, pentru o discuţie de grup cu membrii Marvel, în care au prezentat primul trailer pentru cea mai nou producţie, "The Guardians of The Galaxy 2".

Filmul introduce publicul în poveste, cu tatăl Chris pe ecran, interpretat de Kurt Russell, în timp ce Stallone are o scurtă apariţie spre sfârşitul trailerului.

Detalii despre caracterul actorului ce l-a interpretat în trecut pe "Rocky" şi despre amploarea rolului său încă nu au fost dezvăluite, dar Gunn şi-a asigurat fanii că partea actorlui este crucială pentru întreaga producţie.

"Este un rol cheie, foarte, foarte important", a declarat scenaristul pentru CinemaBlend.com.

"Nu este un rol uriaş. Este un actor mare de sprijin şi o cheie", a completat acesta.

Stallone a intrat pentru prima dată în legătură echipa în luna martie, când a fost fotografiat în timp ce se caza la un hotel din Atlanta, Georgia, acelaşi loc în care erau cazaţi şi restul membrilor din echipa de distribuţie si echipa de producţie a filmului.

Benicio del Toro va relua rolul lui Tanaleer Tivan.

Noua producţie "The Guardians of the Galaxy : The Breakout Mission" va fi lansată în vara anului viitor (2017), potrivit Deadline.com.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici