Televiziunea Acasă sărbătoreşte, joi, 14 ani de la lansare. Ce programe speciale vor fi difuzate

Acasă va sărbători, joi, 14 ani de la lansare, difuzând ediţii speciale ale emisiunilor "Poveştiri adevărate" şi "Poveştiri de noapte", în care vor fi prezentate poveştile de iubire ale unor cupluri celebre, printre care Miron Cozma şi Marinela Niţu, potrivit unui comunicat.

414 afișări
Imaginea articolului Televiziunea Acasă sărbătoreşte, joi, 14 ani de la lansare. Ce programe speciale vor fi difuzate

Televiziunea Acasă sărbătoreşte, joi, 14 ani de la lansare. Ce programe speciale vor fi difuzate

Joi, 2 februarie, telespectatorii sunt invitaţi să celebreze iubirea, pentru că se împlinesc 14 ani de la lansarea televiziunii Acasă. De 14 ani Acasă aduce în inimile şi casele telespectatorilor cele mai frumoase poveşti de iubire şi de viaţă care au schimbat destine.

În zi de sărbătoare, Ioana Maria Moldovan şi Dan Cruceru le-au pregătit telespectatorilor o ediţie specială a emisiunii "Poveştiri adevărate", cu poveşti fascinante desprinse din viaţa reală. La împlinirea a 14 ani telespectatorii vor urmări cupluri care, de 14 ani, trăiesc înconjurate de iubire. Viorel şi Oana Lis, Adrian Enache şi Iuliana Marciuc sunt doar două dintre cuplurile mondene care şi-au spus "te iubesc", cu bune şi cu rele, în ultimii 14 ani.

De la ora 17:30, Cinema Acasă difuzează filmul artistic "Frumoasa adormită/ Sleeping Beauty". La naşterea prinţesei Rosebud, în locul unei vrăji magice, un blestem nefast este aruncat asupra ei, ceea ce face ca regele să ordone ca toate uneltele de cusut din regat să fie distruse. Peste ani, Rosebud îşi convinge părinţii să pornească într-o călătorie în afara regatului, dar nu-şi închipuie ce se va întâmpla atunci când regele şi regina nu mai sunt lângă ea.

Un nou episod din telenovela "Suflet vândut" - recent intrată în inima telespectatorilor - va fi difuzat de la 19.30, iar de la 20.30 continuă povestea din "Eva Luna", o producţie de succes internaţional.

De la 22:00, Cabral şi Mircea Solcanu, cei doi prezentatori amuzanţi ai "Poveştirilor de noapte", îi vor delecta pe cei din faţa micilor ecrane cu reportaje spumoase din viaţa mondenă, cu momente haioase şi multă voie bună. Iubirea cu năbădăi dintre "Luceafărul" Miron Cozma şi cântăreaţa Marinela Niţu ţine şi ea de 14 ani, ca şi toate poveştile de dragoste cu final fericit din telenovelele prezentate de Acasă. Detalii picante, imagini din culise, toate vor fi prezentate, în zi de sărbătoare, la "Poveştiri de noapte".

Mai târziu, de la 22:30, telespectatorii vor urmăi la Cinema Acasă filmul "Propunere indecentă/ Indecent Proposal", cu Demi Moore, Robert Redford şi Woody Harrelson în rolurile principale. Un multi milionar le oferă Dianei şi lui David, un cuplu de tineri îndrăgostiţi, un milion de dolari pentru o noapte cu Diana. Această propunere este singura lor şansă de a ieşi din impasul financiar în care se află, însă proaspăta lor căsnicie riscă să se destrame.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici