Televiziunea Comedy Central Extra s-a lansat în România

Comedy Central Extra, o televiziune ce difuzează seriale originale, animaţie şi stand-up comedy, s-a lansat în România, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

2129 afișări
Imaginea articolului Televiziunea Comedy Central Extra s-a lansat în România

Televiziunea Comedy Central Extra s-a lansat în România (Imagine: Shutterstock)

Televiziunea se bazează în principal pe umorul din Statele Unite şi Marea Britanie şi este distribuită în nouă ţări din Europa Centrală şi de Est, se spune în comunicat.

Conform sursei citate, în România, Comedy Central Extra este disponibilă în pachetele companiei de telecomunicaţii Romtelecom şi se află în plină extindere a distribuţiei.

Comedy Central Extra aduce "o culoare nouă pe piaţa locală de televiziune", programele acesteia fiind subtitrate în limba română.

Grila televiziunii include unul dintre cele mai populare programe din istoria Comedy Central: "The Daily Show" cu John Stewart. Emisiunea are un public în proporţie de 80% cuprins între 18 şi 49 de ani. Show-ul a câştigat de 16 ori Premiul Emmy şi este descris pe scurt ca o falsă emisiune de ştiri care speculează comic şi satiric ştirile reale recente, mai ales din politică şi din presa naţională.

"The Colbert Report" este un program derivat din "The Daily Show", "dar mai satiric şi mai obraznic decât acesta". Steven Colbert este un personaj fictiv care satirizează show-urile politice cu prezentatori-vedetă cu atitudine conservatoare.

La Comedy Central Extra, telespectatorii o pot vedea şi pe "cea mai obraznică" actriţă de stand-up comedy Sarah Silverman, care joacă propriul său rol în "The Sarah Silverman Show". Sarah este o femeie singură, fără serviciu, cu apucături copilăreşti şi depinde întru totul de sora sa, Laura (jucată de Laura Silverman). Alte personaje din acest program sunt cei doi vecini ai săi homosexuali şi prietenul Laurei, care este ofiţer de poliţie. Viaţa lor de zi cu zi este descrisă prin diferite scene şi cântece.

Televiziunea mai difuzează un spectacol de farse prin telefon cu victime reale. În "Crank Yankers" joacă actorul Seth MacFarlane din "Family Guy", rapperul Biz Markie şi comicul Jimmy Kimmel. Folosind diverse situaţii ca punct de plecare, farseorii improvizează, răstălmăcind răspunsurile "victimelor", cu scopul de a-i ţine cât mai mult la telefon. Partea vizuală a emisiunii este animată cu păpuşi ilustrând ceea ce se petrece în timpul convorbirilor.

Comedy Central Extra difuzează şi două serii cunoscute la nivel mondial: "Workaholics", despre trei tipi complet iresponsabili, în curs de maturizare, satirizând aşa-zisa responsabilitate ce vine cu vârsta şi nevoia de a avea o slujbă, "Reno 911!", o comedie de situaţie tipic americană despre şapte ofiţeri de poliţie care se cred cei mai tari poliţişti din lume.

La acestea se adaugă serialul "South Park", creat special pentru Comedy Central, celebru pentru animaţia simplistă, limbajul fără perdea şi sumbru şi umorul suprarealist care acoperă o mare varietate de subiecte tabu. Seria a primit numeroase premii, inclusiv de patru ori Premiul Emmy pentru cea mai bună emisiune de prime-time.

Televiziunea Comedy Central Extra face parte din portofoliul Viacom International Media Networks (VIMN), una din cele mai cunoscute companii de divertisment din lume. VIMN deţine câteva dintre cele mai populare televiziuni din lume, incluzând Comedy Central, Nickelodeon, VH1, Viva, MTV. Brandurile Viacom sunt privite la nivel global în peste 600 de milioane de case, în 160 de ţări şi în 34 de limbi prin intermediul a 166 de televiziuni cu program localizat şi prin peste 550 de mijloace media digitale şi televiziuni pe mobil.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici