"Turist în oraşul meu", concurs pe Mediafax.ro. Înscrieţi fotografii cu oraşul vostru şi puteţi câştiga excursii

Mediafax. ro porneşte, marţi, o campanie destinată promovării oraşelor din România, prin care îndeamnă locuitorii să îşi prezinte singuri cele mai frumoase locuri din oraşele lor şi să adune cât mai mulţi susţinători, prin intermediul platformei disponibile.

1615 afișări
Imaginea articolului "Turist în oraşul meu", concurs pe Mediafax.ro. Înscrieţi fotografii cu oraşul vostru şi puteţi câştiga excursii

"Turist în oraşul meu", concurs pe Mediafax.ro. Înscrieţi fotografii cu oraşul vostru şi puteţi câştiga excursii

Campania se va desfăşura exclusiv online, sub forma unui concurs de fotografie, în care participanţii trebuie să încarce o imagine reprezentând un loc frumos din oraşul lor, alături de o scurtă descriere şi apoi să strângă cât mai multe voturi. Fiecare participant se va înregistra în concurs, introducându-şi numele şi adresa de email şi va putea încărca o singură fotografie, pe orasulmeu.mediafax.ro.

Această campanie va dura trei săptămâni, iar la final vor fi desemnaţi trei câştigători, în ordinea numărului de voturi adunate. Premiile acordate constau în pachete turistice.

Premiul I este un circuit în mai multe oraşe din România, iar câştigătorul poate alege din patru variante disponibile.

Premiile al II-lea şi al III-lea sunt reprezentate de două weekend-uri la Poiana Braşov şi, respectiv, Predeal.

Toate cele trei premii sunt furnizate de către partenerul campaniei - TUI Travel Center.

În completarea competiţiei între participanţi vor fi contorizate voturile adunate în total de către oraşe, formându-se, astfel, un top al oraşelor. Oraşul cu cele mai multe voturi va beneficia de o galerie pe www.mediafax.ro, cu fotografii realizate de fotografii Mediafax Foto.

Pentru mai multe informaţii, intră pe orasulmeu.mediafax.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici