VIRALUL LUI BANU: Şi-au dorit mai mult lesinu’! Carla's Dream la Piatra Neamţ - VIDEO

Concertul Carla's Dreams la Piatra Neamţ. Vineri seară, nouă persoane au avut nevoie de asistenţă medicală, şi un dosar penal în curs de constituire. Un comentariu al lui Alexandru Banu despre felul în care am înţeles consecinţele acestui eveniment. Oricum, "Carla's Dream nu e Colectiv!"

1371 afișări
Imaginea articolului VIRALUL LUI BANU: Şi-au dorit mai mult lesinu’! Carla's Dream la Piatra Neamţ - VIDEO

VIRALUL LUI BANU: Şi-au dorit mai mult lesinu’! Carla's Dream la Piatra Neamţ

Reperele articolului sunt acestea:

Context: "Facem prostii de 25 de ani şi mâncăm de 75-80. De la individ până la instituţie."

Performanţă: "Păi, tu, formaţie care o arzi responsabil şi baţi din picior că dai pe dracu şi pe ta’su în judecată la final de război, ce ai căutat acolo, din start?"

Ajutor de la instituţii Sau de la Om: "ISU, mallu’, ambulanţă, experienţă Colectiv. Toate la un loc nu or să înlocuiască niciodată, “cea mai vitală” unealtă a trupului: mintea."

Iată articolul în întregime:

Eat, pray, love! Shit! Noi toţi. Facem prostii de 25 de ani şi mâncăm de 75-80. De la individ până la instituţie. Şi în continuare facem prostii cu cisterna şi le mâncăm la mall-de data asta. Carla’s Dreams, o formaţie cu o piesă bună POHUI şi o piesă şi mai bună – Inna – care i-a făcut celebri. De acolo până la trupă serioasă e cale mai lungă decât până la Marte. Păi, tu, formaţie care o arzi responsabil şi baţi din picior că dai pe dracu şi pe ta’su în judecată la final de război, ce ai căutat acolo, din start? În gherla aia de mall, într-un spaţiu care, din înregistrări, arată că un garaj recondiţionat? Păi, cum să intri voluntar în belea, apoi să zici că-l dai în judecată pe ăla care a făcut beleaua aia, pentru că pute? Păi, ţie nu ţi-a mirosit de la început? Păi, tu nu ştii că luminile, sculele şi sufletele îl cresc în grad pe Celsius, aşa cum zicea o reclamă veche şi proastă? Păi, nu era clar că or să cadă puştii că muştele? Păi de ce ai aşteptat tu să se încingă treabă că să apăra ambulanţele, apoi să te învârti ca girofarul pe Facebook? Păi, ce ai învăţat din Colectiv, băi? Aşa că da-ţi masca aia de pervers frate cu românul şi taci!, în primul rând. Părinţii. Păi, părinţii aia care-şi lasă copiii la heroine prin mall, ei de ce nu răspund? De ce nu au fost de mână cu minorii pe care i-au făcut. Şi dacă au fost de mână cu ei, ce a fost în mintea lor când s-a-ncins demenţa? De ce nu i-au tras de mână afară? Cât de bou trebuie să fii tu, ca om matur, să aştepţi să te ia cu năduşeli până leşini? Mai ales când eşti cu vlăstarii după ţine! ISU, mallu’, ambulanţă, experienţă Colectiv. Toate la un loc nu or să înlocuiască niciodată, “cea mai vitală” unealtă a trupului: mintea. Aia pe care trebuie să o ai, indiferent de situaţie. Mintea, cumpătarea şi responsabilitatea. Nu se numeşte fler, nu se numeşte noroc, nu se numeşte intuiţie. Trebuie să ai minte că să nu ajungi la aşa ceva. De oricâte ori treci stradă pe la trecere, nu trebuie să devină un automatism, mereu e altfel. Mereu vin alte maşini, cu alte viteze, cu alte direcţii. Trebuie să judeci mereu. Nu să zici, lasă că or da ei drumul la ventilatoare sau că deschid uşa de se răcoreşte.

P.S. Nu comparaţi cu Colectiv. Şi nu vă mai agitaţi că Pepsiu’ la orice întâmplare. Întâmplări nasoale sunt în fiecare zi, nu înseamnă că totul pleacă de la Colectiv. Şi în tâmpenia românească o să ajungeţi să daţi vina pe ambulanţe şi SMURD până şi pentru cursul leu-euro sau căderea pieţei imobiliare. Colectiv se întâmplă o data-n viaţă şi e tragedia absolută. O să găsim greu explicaţii pentru Colectiv. Dar să aştepţi să leşini, asta-i prostie cât toată România de mare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici