ISU Neamţ a amendat cu 15.000 de lei managerul complexului unde a avut loc concertul Carla's Dreams

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ a amendat cu 15.000 de lei managerul complexului comercial din Piatra Neamţ, unde a avut loc vineri seară concertul Carla's Dreams, când mai multe persoane s-au simţit rău, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3453 afișări
Imaginea articolului ISU Neamţ a amendat cu 15.000 de lei managerul complexului unde a avut loc concertul Carla's Dreams

ISU Neamţ a amendat cu 15.000 de lei managerul complexului unde a avut loc concertul Carla's Dreams

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ a dat două amenzi, în cumul de 15.000 de lei, pentru managerul complexului comercial din Piatra Neamţ, unde a avut loc vineri seară concertul Carla's Dreams, a precizat, pentru MEDIAFAX, Andrei Grancea, purtător de cuvânt al ISU Neamţ.

Poliţia Neamţ a deschis, sâmbătă, un dosar penal pentru infracţiunile de vătamare corporală din culpă şi neluarea măsurilor legale privind securitatea şi sănatatea în muncă, după ce, vineri seară, mai multor persoane li s-a făcut rău la concertul Carla's Dreams.

"Urmare a evenimentului din seara zilei de 20.05.2016, ce a avut loc într-un spaţiu comercial din municipiul Piatra Neamţ, poliţiştii nemţeni au demarat cercetările în cadrul unui dosar penal privind săvarşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi neluarea măsurilor legale privind securitatea şi sănătatea în muncă sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ", au transmis reprezentanţii Poliţiei Neamţ.

Nouă persoane care asistau la concertul Carla's Dreams au avut nevoie de asistenţă medicală după ce li s-a făcut rău, dintre acestea patru fiind transportate la spital, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici